Cum arată Centrul Multifuncțional din Prundu Bârgăului şi cu ce scop va fi utilizat

Holistic

Centrul Multifuncțional din Prundu Bârgăului, o clădire în care s-au investit circa 185.000 de euro, este gata, anunţă primarul Doru Crişan pe Facebook.

Edilul o descrie drept una „deosebită care se încadrează în specificul arhitectural al zonei de munte dar care, în interior este concepută și dotată modern, cu tehnică de ultima generație”.

„Construcția a fost gândită să poată găzdui activitatea Grupului de Acțiune Locală (GAL) Federația pentru Dezvoltarea Zonei Rurale „Bârgău-Călimani” în PNDR 2014-2020, să fie punct de informare a cetățenilor în relația cu APIA și alte entități din domeniul agricol și comercial, ea având şi săli de ședințe”, a scris Crişan.

centru 1 centru 2 centru 3 Centru 4

Pe site-urile de licitaţie publică, valoarea lucrărilor de construire a Centrului multifuncțional în Prundu Bârgăului a fost estimată la 824.286 lei fără TVA sau 184.124 euro fără TVA.

Teritoriul GAL Federația pentru Dezvoltarea Zonei Rurale „Bârgău-Călimani” acoperă şapte comune din județul Bistrița-Năsăud: Prundu Bârgăului, Tiha Bârgăului, Bistrița Bârgăului, Josenii Bârgăului, Cetate, Dumitrița și Budacu de Jos. Suprafața acoperită este de 71.843 ha (718,43 km2),  reprezentând 13,42% din suprafața întregului județ și are o populație de 31.423 locuitori, densitatea populației fiind de 43.73 %.

Cristiana Sabău

A absolvit Universitatea "Babeş-Bolyai" Cluj-Napoca, Facultatea de Litere, secţia română-franceză. În 1996 a debutat în mass-media. A colaborat de-a lungul timpului cu mai multe instituţii de presă printre care Ziua, România Liberă, Europa FM, Radio 21,Radio România, Mediafax, NewsIn, Realitatea TV. În 2011, anul în care a fondat publicaţia Timp Online, a primit distincţia "Jurnalistul bunei guvernări", decernat de Asociaţia pentru o Românie Curată pentru investigaţia care a dus la demisia unui ministru din Guvernul României.
Cristiana Sabău

Google Ads-sub articol

Comentarii

 1. Zsejki Iuliu

  Felicitari colegilor care au depus eforturi extraordinare pentru acest proiect! Sa va bucurati de el si sa aveti bafta si rezultate excelente in noua perioada de programare!

  (0)
 2. CONSTRUCTOR

  Mergeti inauntru sa vedeti cum sa-u furat bani ,cea mai proasta lucrare posibila; executata de verisori lui doru [adica sficani ] lucrari facute ca si pe tureac , preturi umflate de cite 10 ori ,de ce primarul doarme sau este orbit de lacom ce este. CORUPT MAFIOT.

  (0)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

 • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
 • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
 • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
 • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
 • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.