Cu ce meniu s-a prezentat Jupânu la „Chefi la cuţite”. Sorin Bontea: Deja mă las pe dreapta

Holistic

(FOTO) După ce Nina Rus de la Păstrăvăria Rin Romuli a ajuns celebră datorită concursului „Chefi la cuţite” şi alţi bistriţeni au prins curaj să se înscrie în noul sezon al competiţiei. Printre ei s-a numărat şi Jupânu, alias Nicolae Forfotă, bucătar la Hotel-Castel Dracula.

„Sunt bucătar şi brandul unei fabrici de mezeluri din Bistriţa. Farfuria mea se numeşte Mâncăm ce ne lipseşte. Creier, moştenitori”, a spus Nicolae Forfotă în faţa celor trei chefi cărora le-a servit câte o farfurie plină de cârnaţi din care curgea grăsimea, carne de porc, creier şi chiar fudulii.

Chefii s-au amuzat de prezentare, dar atât.

„E foarte interesantă farfuria dumneavoastră, dar un pic cam prea gras totul”, a spus Florin Dumitrescu.

„Deja mă las pe dreapta din cauza ficatului pe care l-ai omorât”, a adăugat chef Sorin Bontea.

„La desert îi trebuia ficat”, a spus şi chef Cătălin Scărlătescu, siungurul care i-a acordat lui Nicolae Forfotă un cuţit, însă insuficient pentru a trece de etapa aceasta.

Jupânu a primis că va reveni, la o altă ediţie a concursului cu alt preparat.

Nicolae Forfotă lucrează din 1992 ca bucătar la Hotel-Castel Dracula, scos acum la vânzare de proprietar. El este şi imaginea unor produse ale firmei Agroinvest.

Cristiana Sabău

A absolvit Universitatea "Babeş-Bolyai" Cluj-Napoca, Facultatea de Litere, secţia română-franceză. În 1996 a debutat în mass-media. A colaborat de-a lungul timpului cu mai multe instituţii de presă printre care Ziua, România Liberă, Europa FM, Radio 21,Radio România, Mediafax, NewsIn, Realitatea TV. În 2011, anul în care a fondat publicaţia Timp Online, a primit distincţia "Jurnalistul bunei guvernări", decernat de Asociaţia pentru o Românie Curată pentru investigaţia care a dus la demisia unui ministru din Guvernul României.
Cristiana Sabău

Google Ads-sub articol

Comentarii

  1. Valer

    Bistrițoii ăstia sunt de groaza lumii. Nu știu să gătească numai mămăligă cu brânză și cârnați prăjiți intr-o tonă de unsoare. Horor! No acuma cred că v-ați lămurit de ce au dat faliment ?

    (0)

Lasă un răspuns la Ce tupeu , domnule ! Anulează răspunsul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

  • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
  • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
  • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
  • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
  • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.