Cu ce meniu s-a prezentat Jupânu la „Chefi la cuţite”. Sorin Bontea: Deja mă las pe dreapta

Merigo

(FOTO) După ce Nina Rus de la Păstrăvăria Rin Romuli a ajuns celebră datorită concursului „Chefi la cuţite” şi alţi bistriţeni au prins curaj să se înscrie în noul sezon al competiţiei. Printre ei s-a numărat şi Jupânu, alias Nicolae Forfotă, bucătar la Hotel-Castel Dracula.

„Sunt bucătar şi brandul unei fabrici de mezeluri din Bistriţa. Farfuria mea se numeşte Mâncăm ce ne lipseşte. Creier, moştenitori”, a spus Nicolae Forfotă în faţa celor trei chefi cărora le-a servit câte o farfurie plină de cârnaţi din care curgea grăsimea, carne de porc, creier şi chiar fudulii.

Chefii s-au amuzat de prezentare, dar atât.

„E foarte interesantă farfuria dumneavoastră, dar un pic cam prea gras totul”, a spus Florin Dumitrescu.

„Deja mă las pe dreapta din cauza ficatului pe care l-ai omorât”, a adăugat chef Sorin Bontea.

„La desert îi trebuia ficat”, a spus şi chef Cătălin Scărlătescu, siungurul care i-a acordat lui Nicolae Forfotă un cuţit, însă insuficient pentru a trece de etapa aceasta.

Jupânu a primis că va reveni, la o altă ediţie a concursului cu alt preparat.

Nicolae Forfotă lucrează din 1992 ca bucătar la Hotel-Castel Dracula, scos acum la vânzare de proprietar. El este şi imaginea unor produse ale firmei Agroinvest.

Cristiana Sabău

Cristiana Sabău

A absolvit Universitatea "Babeş-Bolyai" Cluj-Napoca, Facultatea de Litere, secţia română-franceză. În 1996 a debutat în mass-media. A colaborat de-a lungul timpului cu mai multe instituţii de presă printre care Ziua, România Liberă, Europa FM, Radio 21,Radio România, Mediafax, NewsIn, Realitatea TV. În 2011, anul în care a fondat publicaţia Timp Online, a primit distincţia "Jurnalistul bunei guvernări", decernat de Asociaţia pentru o Românie Curată pentru investigaţia care a dus la demisia unui ministru din Guvernul României.
Cristiana Sabău
SMS

Google Ads

Comentarii

  1. Valer

    Bistrițoii ăstia sunt de groaza lumii. Nu știu să gătească numai mămăligă cu brânză și cârnați prăjiți intr-o tonă de unsoare. Horor! No acuma cred că v-ați lămurit de ce au dat faliment ?

    (19)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

  • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
  • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
  • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
  • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
  • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.