”Pe români îi interesează cine le rezolvă problemele. Vouă nu vă pasă!” (VIDEO)

Merigo

Deputatul Ionuț Simionca, președintele PMP Bistrița-Năsăud, a susținut astăzi o declarație politică de la tribuna Camerei Deputaților, în care a atras atenția asupra luptelor interne din PSD pentru leadership şi supravieţuire, care nu fac bine românilor.

„Pe români nu-i interesează cine câștigă, Dragnea sau Tudose, pe români îi interesează cine le rezolvă problemele, cine îi asigură că nu le cresc taxele și impozitele, cine îi asigură că nu le cresc accizele, cine îi asigură că primesc subvenții la timp, cine îi asigură că documentele trimise la Bruxelles pentru finanțări europene sunt făcute bine”, a subliniat deputatul PMP.

Astfel, Ionuț Simionca face un apel la colegii parlamentari din PSD să înceteze seria neadevărurilor și să evite aruncarea României într-o nouă criză politică, pentru a doua oară în mai puțin de trei luni: „Scoateți pe piață sondaje care dezinformează cetățenii, unele situează PSD-ul la peste 50 la sută, ne aşteptăm ca, în curând, să aveţi 120 la sută, nu aveţi limite atunci când minţiţi. Mințiți, domnilor, mințiți în fiecare zi, şi unii, şi alții, nu știți cum să vă scoateți cămașa, nu aveți curaj să recunoașteți, ca niște bărbați, că programul de guvernare pe care vi l-ați asumat nu funcționează și continuați să dezinformați, să mințiți românii și să distrugeţi această țară”.

În declarația sa politică, deputatul constată cu îngrijorare că nimic nu funcționează așa cum ar trebui, începând de la Guvern, unde minștrii absentează de la ședințele săptămânale și sunt înlocuiți de secretari de stat, și unde, în ultimele luni, s-a ajuns să fie aproape 80 de angajați din Teleorman, ceea ce îl face pe acesta să afirme, ironic, că acest județ este cea mai productivă zonă a României când vine vorba de oameni capabili și buni profesioniști, pentru a înţelege faptul că Liviu Dragnea și-a angajat aproape 80 de prieteni la Palatul Victoria.

În situația în care se vorbește din nou despre remanieri, la doar câteva luni după învestirea acestui guvern, deputatul PMP Ionuț Simionca le adresează o rugăminte politicienilor PSD: „Plecaţi, domnilor, plecați, remaniați-vă, domnilor, remaniați-vă, nu pârjoliţi acest pământ sfânt pentru care au luptat strămoșii noștri şi pe care doar păgânii l-au mai distrus așa! Noi vrem să trăim aici, vrem să ne creștem copiii, nepoții, în țara noastră, vrem ca ei să aibă un viitor! Vouă nu vă pasă! Ne-am întors acasă să punem umărul, să schimbăm în bine şi să dezvoltăm România. În schimb, voi, cei de la guvernare, nu faceți altceva decât să regresaţi, să vă întoarceți în timp, să alungați românii din țară, să-i forțați să plece de acasă pentru a-şi găsi un viitor mai bun!”

Parlamentarul bistrițean și-a încheiat declarația spunând: „Să vă fie rușine că aţi distrus şi speranțele de normalitate ale românilor, să nu mai vorbim de visele românilor. Să vă fie ruşine! Toate acestea vi le spune, din suflet şi cu supărare, un român!”

Eugen Gheorghe

Eugen Gheorghe

A absolvit Facultatea de Litere, Secția Română-Engleză, a Universității București. A debutat în presă în 1996 la publicația Steaua Sport Magazin. A lucrat, de-a lungul timpului, la ziarul ProSport, postul de radio Europa FM, agenția de presă Mediafax, dar și la clubul de fotbal Gloria Bistrița, unde a fost purtător de cuvânt. Din 2011 scrie la Timp Online.
Eugen Gheorghe

Google Ads

Comentarii

 1. Cititor

  Cat de bine ar fi dus-o romanii daca parlamentarii si guvernele ar fi fost de buna credinta! Cum ar fi aratat Romania daca nu ar fi existat coruptie la toate nivelurile si in toate institutiile!Exista televiziuni care ii apara doar pe hoti si corupti.Se vrea desfiintarea justitiei sa aiba camp liber.Exista o mare mafie a afacerilor necurate.DNA se lupta cu morile de vant pentru ca isi dai mana coruptii si ii ponegresc mintind intr-un hal fara de hal.Cand o sa aiba tara asta OAMENI DE STAT adevarati,onesti,patrioti corecti!?

  (4)
 2. Neamt simion feldru

  Foarte bine spus dl Simionca cineva trebuie sa faca ceva pentru Tara aceasta tine ti tot asa si nu lasati sa fim calcati in picioare de toti incompetenti care sunt la conducere indiferent din ce partid face parte cine nu e capabil sa plece

  (5)
 3. Marian

  Bravo domnule. Un om corect și onest. Întotdeauna v-am apreciat. Va consider un om special. Omul bun la suflet de vede de departe. Va mulțumesc că existați și că sunteți că un far pentru noi. Luptați pentru corectitudinea. Exemplul dvs. E unul bun. Cei care va cunosc care au lucrat cu dvs pot confirma. Un om bun.darnic și onest. A fost harnic acasă, cu oile, harnic și în parlament.

  (2)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

 • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
 • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
 • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
 • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
 • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.