Cristian Țetcu, exclus din Partidul Verde. Marius Bălan, președinte interimar al PV Bistrița-Năsăud

Holistic

La ședința extraordinară a Consiliului Național al Partidului Verde, care a avut loc la București, s-a votat excluderea din partid a lui Cristian Țetcu, președinte al organizației județene Partidul Verde Bistrița-Năsăud și prim-vicepreședinte al PV la nivel național.

A fost exclus din partid și secretarul organizației județene Bistrița-Năsăud și secretar executiv la nivel național, Ștefan Anbruș.

Totodată, a fost aprobată prin vot unanim numirea lui Marius Bălan, președinte al organizației municipale Partidul Verde Bistrița, ca președinte interimar al organizației județene Bistrița-Năsăud.

”Cristian Țetcu nu mai este membru al Partidului Verde, acesta nemaiputându-se prezenta public drept prim-vicepreședinte al partidului și președinte al organizației județene Bistrița-Năsăud, orice comunicare a sa în numele partidului fiind nulă. Cristian Țetcu a fost sancționat cu excluderea pentru acțiuni subversive în interiorul partidului, acționând împotriva intereselor Partidului Verde. Totodată, dl. Țetcu nu a vrut să dea explicații Consiliului Național de ce nu și-a dat demisia din funcția de președinte al ONG-ului Asociația Ruralis, pe motiv de incompatibilitate (funcție politică de conducere la nivel național și președinte la ONG declarat fără scop politic), de la data congresului când a fost ales prim-vicepreședinte al partidului, așa cum i s-a cerut atunci. De asemenea, a fost exclus din partid cu unanimitate de voturi Ștefan Anbruș, secretar executiv. Din data de 15.06.2019, dl. Marius Bălan, președintelele organizației municipale Bistrița, a preluat funcția de președinte al filialei Bistrița-Năsăud”,

se arată într-un comunicat al Partidului Verde, semnat de președintele executiv Constantin Damov și secretarul general Silviu Dumitru.

Aici hotărârile adoptate de Partidul Verde, care a convocat un congres extraordinar în Capitală în data de 20 iulie.

Google Ads-sub articol

Comentarii

 1. Zorro

  Pe bune??? Ca a fost si presedinte de OnG???
  Anbrus a mai fost exclus si din Miscarea Populara BN… nici o surpriza…

  (11)
 2. aurel's drinks

  domnule balan
  Subsemnatul Aurel Suceveanu cu domiciliul fortat in municipiul Bistrita solicit inscrierea in lista partidului dumneavoastra ca membru cu drepturi depline … la numarul 4.

  (4)
  • aurel's drinks

   domnule balan
   in calitate de membru aspirant de 4 minute imi depun demisia din partidul dumneavoastra motivand neapartennta mea la un partid de ….papagali!

   (4)
 3. Walter Born

  Daca citesti dupa linkul dat din text mai sus ai impresia ca PV se afla in dizolvarea. Ca doar excluderi si suspendari. Pacat ca nu prea exista ceva partid serios verde compatibil cu partidele verzi din UE. Aici parca partidele toate au ceva special care le face incombatibil cu restul UE.

  (10)
 4. Dumitru Cruceru

  Dar poate ne luminați, care sunt interesele partidului pe care acești domni le-au sabotat ?! Un partid ar trebui să reprezinte interesele unei comunități sociale, nu ale unei găști constituită într-un partid, al cărui șef,(după cum s-a întîmplat destul de des) la un moment-dat sare în barca celor de la putere, că așa e la noi fauna politică. Dacă interesele sabotate sunt cele de „gașcă”, eu îi felicit pe cei doi.

  (7)
 5. veveritz

  Draga Aurel, nu te precipita. Nu primim de fel alcoolisti in partidul verde. Iti recomand intre timp sa te racoresti la Figa.

  (5)
  • aurel's drinks

   am fost la figa si nimic , hic…..cu 4 grade din bere nu se face verde primavara!

   (0)
 6. Balan Marius-ecologist PV

  Draga WALTER BORN ; nu se pune problema dizolvarii partidului VERDE in nici un caz. Daca pica o filiala vin altii mai tarziu si o reinvie. Asa s-a intamplat si la B-ta in urma cu trei ani jumate cand cu totii am fost obligati sa mergem la Partidul VERDE si stiti bine de ce ? Acuma este o sincopa pe care o vom depasi. Personal nu stiti ca nu aveti cum cat am militat si doresc ca cele doua partide ecologiste PER si VERZII sa fuzioneze. Am trece cu usurinta in doi-trei ani de 5 la suta in plan national. Deocamdata nu ai cu cine sa faci o asemenea constructie . La romani batalia pt. functii si fotolii intuneca rau mintea. Daca ar fi vreo 100 de Balani ecologisti in toate judetele cu siguranta s-ar putea intampla o unire la ECOLOGISTI. Astept oameni cu verticalitate si bun simt sa se inscrie in ambele partide si sa lupte pt. acest interes . Cu stima !

  (2)
  • Marcel

   Până una alta Bălane, le-ai umplut de sânge la Bistrița. Acum ai mână liberă să-l primești în partid pe Dan Diaconescu și să votezi cu prietenii tăi Răducu care te-a servit și Cristi Niculae. Poate-i convingi să se înscrie la liberali ca să fie toată lumea mulțumită.

   (3)
 7. Nea Ion

  Mult zgomot pentru nimic,a plecat neica nimeni din partidul lui peste prajit.Sigur pentru partiduletul lor e o pierdere de 33% ei fiind 3 de toti,iar Gal Ruralis exista doar in mintea lui C. Tetcu fiind singurul Gal din BN cu 0 proiecte finantate,dar sa aiba si Tetcu functie isi zice presedinte la ceva inexistent.
  PAREREA MEA!

  (-3)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

 • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
 • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
 • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
 • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
 • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.