Cristian Niculae: A fost convocat CLSU Bistrița. Se va constitui o comisie de evaluare a pagubelor

Holistic

ACTUALIZARE ”Se intervine încă de dimineața cu echipamente specifice și motopompe pentru scoaterea apei din gospodării și de pe străzile afectate. Având în vedere debitul foarte crescut al râului Bistrița și nivelul crescut de precipitații prognozate în orele următoare, convoc Comitetul Local pentru Situații de Urgență pentru a stabili măsurile și acțiunile pe care să le întreprindem în următoarea perioadă pentru limitarea pagubelor produse de precipitațiile abundente. Monitorizăm atent toate zonele cu probleme din oraș. În caz de urgență, vă rugăm să apelați numerele de urgență de la SVSU sau ISU Bistrița. Mulțumesc reprezentanților SVSU și ISU Bistrița pentru reacția rapidă și profesionistă de care au dat dovadă în această dimineață și pentru eforturile lor din cursul zilei de azi”, spune viceprimarul Cristian Niculae.

Primăria Bistrița a transmis ulterior într-un comunicat:

”Viceprimarul municipiului Bistrița, Cristian Niculae, a convocat astăzi, 21.05.2019, de la ora 16, Comitetul Local pentru Situații de Urgență pentru a analiza situația creată de precipitațiile abundente din ultimele zile. Cei prezenți au fost informați că nivelul cotelor apelor râului Bistrița sunt în scădere și chiar dacă Codul Roșu de precipitații este valabil până la ora 24, este puțin probabil ca nivelul acestora să crească în următoarele ore. Reprezentanții furnizorilor de utilități, prezenți la această întâlnire, au luat act de această stare de fapt și au dat asigurări că vor lua măsurile care se impun. Viceprimarul municipiului Bistrița, Cristian Niculae, a informat că urmează să se constituie o comisie de evaluare a pagubelor provocate de aceste fenomene meteo extreme, datele rezultate în urma acestei analize urmând să stea la baza unei solicitări adresată Guvernului României în vederea alocării fondurilor necesare pentru rezolvarea punctuală a acestor probleme”.

Google Ads-sub articol

Comentarii

 1. Dani pop

  Bravoooo! Monitorizați dnu Vice! Sunteți perfect pentru monitorizare! Băgați apa si canal in oraș si localitățile limitrofe. Faceți drumuri si lăsați monitorizările ca suntem sătui de monitorizări. Lăsați in grija Aquabis apa si canalul si voi faceți pârtii de schi si rahaturi . Rușine sa va fie ! Rușine! Rușine!

  (6)
 2. PR prost de campanie mincinoasa

  Wannabe, in căutarea de capital politic, a venit la inundații in cizme de guma și cu… surpriza: umbrela!!!
  bai, ăștia de îl trageți in poze pt Facebook, batar spuneti-i sa-și pună o glugă, o pelerina ceva ce poate crea impresia ca muncește și el… ca, de sub umbrela pare cel puțin împăiat… și știți și voi ca nu da bine la publicul amator de PR de campanie electorala!
  Apropo, in afara de scos apa cu pompele de care se ocupa pompierii, EL, in calitate de Vice, ce-a făcut timp de 3 ani. Ma refer la Prevenția calamității, nu la soluționarea ei de moment și fără efecte dacă mâine ploua iar!!!
  Hai cu Explicațiile pe Facebook, dle Vice! Am văzut ca și acolo nu mai face fata cu Explicațiile și încurajările șleahtă de pupincuristi și naivi care va mai susțin.

  (2)
 3. Bistritean

  Dar unde este gospodarul sef, primarul Cretu?! Totusi, mai are inca atributii in fisa postului pana ne scapam de el!

  (2)
  • PR prost de campanie mincinoasa

   Crețu așteaptă finalul mandatului sa/și ia talpasita și sa se ducă la… schi. Evident, nu pe Cocos!
   E delegat WAnnabe de la PSD pt stat in ploaie și făcut poze…
   Ar fi amuzant dacă n-ar fi extrem de trist…

   (2)
 4. Man Ioan

  Da dragi bistrițeni acești conducători de carton se laudă că au cârpit câteva drumuri sar nu spun nimic de dezastrul cu pădurile.Vaile nu sunt lărgite, santuri înfundate.Ei vă vând iluzii acum in pragul alegerilor.TREZITI-VA SI VOI NU MAI VOTAȚI PSD ALDE UDMR.TOATA TARA E IMPTRIVA LUI DRAGNEA ȘI VIORICA ANALFABETA.

  (1)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

 • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
 • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
 • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
 • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
 • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.