Cât va costa modernizarea clădirii vechi a CNLR și cum se împart cheltuielile

Holistic

Consiliul Local Bistrița completează hotărârea ”privind predarea către Ministerul Dezvoltării Regionale și Administratiei Publice prin Compania Naţională de Investiţii (CNI) a amplasamentului și asigurarea condițiilor în vederea executării obiectivului de investiţii “Consolidarea și modernizarea Corpului A (corp liceu) Colegiul Naţional ”Liviu Rebreanu” b-dul Republicii nr. 8, Bistriţa” cu valoarea cheltuielilor:

”Este necesară aprobarea finanțării din bugetul local a cheltuielilor ce revin municipiului Bistrița.

În urma analizei financiare efectuate, cheltuielile privind finanțarea  acestui obiectiv de investiții au fost împărțite în două componente astfel:

– Municipiul Bistrița va asigura finanțarea cheltuielilor pentru racordurile la utilități, parcul dendrologic și lucrările de amenajare a curții interioare, precum și dotările aferente curții și parcului, în cuantum de 5.290.551 lei cu TVA

– Compania Națională de Investiții va asigura finanțare pentru restul cheltuielilor de realizare a obiectivului de investiții – 38.668.562 lei cu TVA”.

Eugen Gheorghe

A absolvit Facultatea de Litere, Secția Română-Engleză, a Universității București. A debutat în presă în 1996 la publicația Steaua Sport Magazin. A lucrat, de-a lungul timpului, la ziarul ProSport, postul de radio Europa FM, agenția de presă Mediafax, dar și la clubul de fotbal Gloria Bistrița, unde a fost purtător de cuvânt. Din 2011 scrie la Timp Online.
Eugen Gheorghe

Google Ads-sub articol

Comentarii

 1. Mircea

  Atentie la „amenajarea parcului dendrologic al CNLR”! Nu-l lasati pe Cretu sa se apropie cu drujba si sa intervina brutal in coroana arborilor din parcul dendrologic, fiindca ar fi o crima. Avand in vedere valoarea floristica a speciilor aduse si plantate cu migala de-a lungul anilor de catre regretatul profesor de biologie Livius Gubesch, Parcul Dendrologic al CNLR a fost declarat arie protejata înca din 1976, pe baza deciziei nr.58/1976 a Consiliului Judetean fiind reconfirmată prin Hotărârea nr.3/1995.
  De aceea, acolo ar trebui intervenit cu multa grija si profesionalism, pentru a pastra valoarea stiintifica a colectiei dendrologice, refacandu-se si „rozariul” (colectia de trandafiri), care din pacate a fost lasata in paragina pana a disparut.
  Vezi: http://www.timponline.ro/ce-arii-protejate-are-bistrita-si-ce-minunatii-

  (3)
  • electricianul

   Fostul director al CNLR Rus Constantin spunea in urma cu mai multi ani ca proiectul pentru reamenajarea respectivului parc a fost elaborat de catre USAMV Cluj.

   (0)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

 • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
 • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
 • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
 • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
 • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.