IPJ: Controale în barurile și discotecile din Bistrița, dar și în trafic, noaptea trecută

Holistic

Duminică 25 noiembrie, între orele 01.00-04.00, 25 de polițiști de la Investigații Criminale, Ordine Publică, Rutieră și de la Investigarea Criminalităţii Economice au acționat, în sistem integrat, pe raza municipiului Bistrița, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice, informează Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Acțiunile polițiștilor au urmărit și prevenirea infracțiunilor de furt și ale celor cu violență. Cu această ocazie, au fost controlate cinci localuri din Bistrița și au fost legitimate peste 160 de persoane.

De asemenea, polițiștii de la Rutieră au acționat pentru monitorizarea traficului rutier, ocazie cu care au testat cu aparatul etilotest 46 de conducători auto și au reținut 2 permise pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice.

Ca urmare a neregulilor constatate prin aceste acțiuni, polițiștii au aplicat sancțiuni în valoare de peste 20.000 de lei.

La acțiune au participat luptători din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale, jandarmi și polițiști locali.

Ieri, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, împreună cu polițiști din cadrul Poliției Municipiului Bistrița, Serviciului de Ordine Publică, Serviciului de Investigații Criminale și Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au acționat pentru prevenirea şi combaterea faptelor ilicite din domeniul comerțului și a prestărilor de servicii către populație în locațiile cu destinație de vulcanizări, centre de comercializare a anvelopelor noi/uzate și service-uri auto.

Cu această ocazie, au fost efectuate controale şi verificări de specialitate la 49 de operatori economici, iar ca urmare a neregulilor constatate au fost aplicate 39 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 143.000 lei. Totodată, a fost confiscat numerar în sumă de 1.766 lei.

Google Ads-sub articol

Comentarii

  1. Gânditorul de la Hamangia

    În aceste zile s-a „rotunjit” bine bugetul cosolidat al guvernului Dăncilă2. Felicitări instituţiilor care s-au străduit cu activităţile de prevenire a încălcării legalităţii în judeţul Bistriţa-Năsăud!

    (0)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

  • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
  • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
  • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
  • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
  • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.