Concert aniversar la împlinirea a 50 de ani de învățământ muzical la Bistrița

Holistic

Liceul de Muzică ”Tudor Jarda” Bistrița va organiza miercuri, 13 februarie, începând cu ora 17.00, la Centrul Cultural Dacia un concert aniversar prin care să marcheze 50 de ani de învățământ vocațional în județ.

Colectivul Liceului de Muzică ”Tudor Jarda” Bistrița vă invită la Concertul aniversar a 50 de ani de învățământ…

Publiée par Inspectoratul Şcolar Judeţean Bistriţa-Năsăud sur Samedi 9 février 2019

”Vă așteptăm cu drag, sperând că ne vom revedea și la aniversarea a o sută de ani de învățământ vocațional muzical în jud. B-N!”, scrie ISJ pe Facebook.

Cristiana Sabău

A absolvit Universitatea "Babeş-Bolyai" Cluj-Napoca, Facultatea de Litere, secţia română-franceză. În 1996 a debutat în mass-media. A colaborat de-a lungul timpului cu mai multe instituţii de presă printre care Ziua, România Liberă, Europa FM, Radio 21,Radio România, Mediafax, NewsIn, Realitatea TV. În 2011, anul în care a fondat publicaţia Timp Online, a primit distincţia "Jurnalistul bunei guvernări", decernat de Asociaţia pentru o Românie Curată pentru investigaţia care a dus la demisia unui ministru din Guvernul României.
Cristiana Sabău

Google Ads-sub articol

Comentarii

 1. Mateuț

  De unde 50 de ani, de când există liceul de Muzică ? concert la sala de propagandă PSDistă. A început campania electorală?

  (-7)
  • ptr mateut

   or fi 50 de ani …pentru ca acum cu notele muzicale ……se aud departe!
   …ASA CUM FACE ARMATA IN ZILE ASTEA …si aia au stat pe veceu si au gasit ceva de sarbatorit!

   (-5)
 2. Tiberius Camaras

  Sa presupunem ca Dvs nu prea aveți ureche muzicală , dacă sunteți atât de porniti împotriva organizării acestui concert. Este meritul profesorilor si al elevilor care, timp de generații au muncit si au creat in aceasta instituție, ducând numele orașului si al țării pe diverse scene naționale si internaționale! Felicitări tuturor!

  (8)
 3. Stelian

  Nu a fost tot timpul la Gen.2 a fost putin mai spre poștă dar există , sînt 50 de ani de cînd am început clasa 1-a si aveam colege care mergeau la muzică la Școală de muzică făceau instrument acolo, era Generala nu stiu daca era si Liceu dar muzica se facea

  (8)
 4. X

  Intr-adevar, anul trecut s-au sarbatorit 20 de ani de invatamant LICEAL iar anul acesta sarbatorim 50 de ani de existenta. Scoala de Muzica a fost infiintata in 1969. Liceul de Muzica acum 20 de ani. Deci… putina documentare nu ar fi stricat celor de mai sus…
  O alta mentiune ar fi faptul ca in decembrie am avut un concert la Palatul Culturii, acum avem unul la Dacia. La sfarsitul lunii februarie va fi unul la Sinagoga- unde am putea merge fara a aparea si PSD in poveste???

  (8)
  • Pop M. Bătrânul

   Fix în februarie 1969 s-a înființat Școala de Muzică? Mai documentați-vă, sunteți într-o gravă eroare domnișoară X, ca și programul de guvernare psd pe care-l reprezentați sau care vă reprezintă. Nu aveți cum să scăpați de PSD, inclusiv acest articol e rezultatul promovării evenimentului semicentenar de către Inspectoratul școlar. Despre ce vorbim? Minciuni, superficialitate, demagogie și propagandă de dragul festivităților.

   (-14)
 5. Bianca

  Mi se pare trist sa amestecam politica cu școala. La acest concert vor cânta elevi si fost elevi ai acestei școli care nu ai nici o treabă cu politica și PSD-ul. Nu mi se pare fair play și de bun gust sa amestecam lucrurile și să jignim indirect colectivul liceului de muzică implicat în acest eveniment. Niste oameni poate organizează aceste evenimente cu drag, pasiune și dăruire pentru a promova astfel cultura in judetul Bistrita-Nasaud și învățământul vocațional. Studiile de specialitate arată că muzica dezvoltă foarte mult intelectul copiilor. De asemenea menționez că sunt cadre didactice în acea școală care nu votează și nu vor vota niciodată PSD. Haideți să nu mai generalizăm că dacă suntem profesori suntem și votanți PSD. Iar concertele liceului s-au ținut în diverse locații în Bistrița. De la Palatul Culturii, la Sinagoga, Bibliotecă, Centrul Cultural Dacia, Casa Argintarului.. Iar legat de acel pian pe noi nu ne interesează cat a costat și cine l-ar cumpărat. De ce nu îl facem și pe pianistul E. Kunz PSD-ist că a îndrăznit săptămână trecuta sa cante pe acel pian. Pe noi ne interesează un instrument bun pentru ca actul artist sa fie cu adevărat la înălțime. În alta ordine de idei, va așteptăm cu drag la spectacolul aniversar și nu veți regreta.

  (9)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

 • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
 • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
 • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
 • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
 • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.