Comunicări științifice la Muzeul Bistrița. Cine participă

Complexul Muzeal Bistriţa-Năsăud, Secţia de Ştiinţele Naturii, în parteneriat cu SC ICPE Bistriţa SA, Universitatea Babeş-Bolyai Cluj-Napoca – Laboratorul de Paleotheriologie şi Universitatea Babeş-Bolyai Cluj-Napoca, Facultatea de Geografie, Extensia Universitară Bistriţa, organizează Sesiunea anuală de comunicări științifice, ediţia a XXIII-a, în perioada 3-4 noiembrie, în incinta Muzeului Județean Bistriţa, începând cu ora 10.00.

Această manifestare de tradiţie a muzeului bistriţean are ca şi invitaţi cercetători, muzeografi, cadre didactice universitare, doctoranzi, studenţi, care îşi vor susţine rezultatele proiectelor de cercetare.

Sesiunea este  structurată pe trei secţiuni: Geologie-Geografie, Biologie şi Geoarheologie-Arheometrie.

La această reuniune ştiinţifică se vor întruni specialişti din instituţii de profil din Bistriţa, Cluj-Napoca şi din ţară: Complexul Muzeal Bistriţa-Năsăud, SC ICPE Bistriţa SA, Universitatea Babeş-Bolyai Cluj-Napoca, Administraţia Parcului Naţional Munţii Rodnei, Institutul de Cercetări Biologice Cluj-Napoca, Centrul Regional de Sănătate Publică Cluj-Napoca, Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară Cluj-Napoca, Colegiul Tehnic Turda, Universitatea Transilvania din Brașov, Muzeul Maramureșan Sighetu Marmației, Asociaţia Naţională a Cercetătorilor Ştiinţifici din Muzee, Laborator Analize Medicale MedStar, Cluj-Napoca.

Lucrările prezentate, redactate în limbi de circulaţie internaţională, vor fi publicate în anuarul muzeului ”Studii şi cercetări, Seriile Geology-Geography şi Biology”, volumul 22.

Eugen Gheorghe

Eugen Gheorghe

A absolvit Facultatea de Litere, Secția Română-Engleză, a Universității București. A debutat în presă în 1996 la publicația Steaua Sport Magazin. A lucrat, de-a lungul timpului, la ziarul ProSport, postul de radio Europa FM, agenția de presă Mediafax, dar și la clubul de fotbal Gloria Bistrița, unde a fost purtător de cuvânt. Din 2011 scrie la Timp Online.
Eugen Gheorghe

Google Ads

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

  • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
  • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
  • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
  • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
  • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.