Complexul comercial Cibela a intrat în modernizare. Cum va arăta la final

Merigo

Complexul comercial Cibela care se întinde pe 4434 metri pătraţi şi este situat în zona de nord a oraşului Bistriţa va avea, după modernizare, două niveluri, respectiv parter şi etaj. La fiecare nivel, se vor afla câte trei spaţii comerciale majore alcătuite din standuri.

Conform proiectului depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului, la parter vor fi 164 de standuri şi 42 de depozite din care cinci depozite frig, iar la etaj 101 standuri şi 40 de depozite. În total vor fi aşadar 265 de standuri şi 87 de depozite.

Pentru acces la etaj se vor realiza două scări, iar proiectul va include și realizarea de grupuri sanitare, centrală termică şi ascensor pentru mărfuri. Accesul în incinta obiectivului se va realiza din Calea Moldovei prin intermediul drumurilor existente și vor fi asigurate locuri de parcare. Pentru încălzirea spaţiilor şi pentru apa caldă se va utiliza o centrală termică care va fi echipată cu un cazan pe policombustibili din biomasă şi un cazan pe gaze naturale pentru cazul unor avarii la cazanul principal.

După ce a fost demarată construcţia a două galerii comerciale pe Calea Moldovei, şi firmele locale care se ocupă de comerţ se văd nevoite să ţină pasul ca să nu rişte falimentul. Este şi cazul Polimed Com SRL care deţine Complexul Cibela, firmă administrată de Ioan Tămăşoi.

Complexul Cibela în care îşi vând marfa zeci de comercianţi a fost deţinut de Topaz Grup care însă a intrat în faliment. În 2013, a fost cumpărat de licitaţie de Polimed Com SRL, firma omului de afaceri Ioan Tămăşoi, specializată în fabricarea ambalajelor de polietilenă şi polipropilenă.La vremea aceea, fiecare firmă care deţinea standuri în Complexul comercial Cibela plătea chirie 14 euro/mp.

Cristiana Sabău

Cristiana Sabău

A absolvit Universitatea "Babeş-Bolyai" Cluj-Napoca, Facultatea de Litere, secţia română-franceză. În 1996 a debutat în mass-media. A colaborat de-a lungul timpului cu mai multe instituţii de presă printre care Ziua, România Liberă, Europa FM, Radio 21,Radio România, Mediafax, NewsIn, Realitatea TV. În 2011, anul în care a fondat publicaţia Timp Online, a primit distincţia "Jurnalistul bunei guvernări", decernat de Asociaţia pentru o Românie Curată pentru investigaţia care a dus la demisia unui ministru din Guvernul României.
Cristiana Sabău

Google Ads

Comentarii

 1. Balan Marius - ingrijitor al statului

  Sa speram ca isi acopera gropcile din fata usilor, ca zau parca esti in Afganistan.

  (3)
 2. Balan Marius - ingrijitor al statului

  Posibil sa aveti mare dreptate. Totusi ma corectez si spun ca sunt gropi doar acolo unde s-au aruncat BOMBE. ZI FAINA !!!

  (3)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

 • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
 • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
 • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
 • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
 • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.