Comelf îşi extinde obiectul de activitate. Cu ce anume se va ocupa firma

Holistic

Comelf Bistriţa a convocat Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor ca să facă o schimbare în ceea ce priveşte obiectul de activitate al firmei. Membrii AGA sunt invitaţi în data de 21 noiembrie a.c. să spună dacă sunt de acord cu adăugarea unui nou cod CAEN în statutul firmei.

Potrivit unui comunicat al companiei este vorba de codul CAEN – 9601 – spălarea și curățarea (uscată) a articolelor textile și a produselor de blană.

Ca urmare, AGEA convocată la data de 21 noiembrie 2018, orele 10.00 la sediul societății trebuie să se pronunţe dacă este de acord cu o completare a actului constitutiv la art.6. Obiectul de activitate al societăţii – alte activităţi cu respectivul cod CAEN.

Reamintim că societatea are trei puncte de lucru (fabrici) la sediul societății, în municipiul Bistrița, str. Industriei, nr.4, fără personalitate juridică, având fiecare conducere proprie, precum și subcont bancar propriu, cu denumirile: Fabrică de componente terasiere – FCT; Fabrică de Produse din inox – FPI; Fabrică de Utilaje și Echipamente Terasiere – FUET.

Cristiana Sabău

Cristiana Sabău

A absolvit Universitatea "Babeş-Bolyai" Cluj-Napoca, Facultatea de Litere, secţia română-franceză. În 1996 a debutat în mass-media. A colaborat de-a lungul timpului cu mai multe instituţii de presă printre care Ziua, România Liberă, Europa FM, Radio 21,Radio România, Mediafax, NewsIn, Realitatea TV. În 2011, anul în care a fondat publicaţia Timp Online, a primit distincţia "Jurnalistul bunei guvernări", decernat de Asociaţia pentru o Românie Curată pentru investigaţia care a dus la demisia unui ministru din Guvernul României.
Cristiana Sabău

Google Ads

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

  • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
  • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
  • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
  • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
  • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.