Cine s-a înscris la concursul pentru funcția de director al CS Gloria 2018

Holistic

Consiliul Județean Bistrița-Năsăud a scos la concurs funcția de director al Clubului Sportiv Gloria 2018, aflat în subordinea instituției. Dosarele s-au putut depune până în 5 octombrie.

Singurul candidat pentru această funcție este Marius Pintea, numit în 23 august, prin hotărâre de CJ, director interimar al clubului pe o perioadă determinată de două luni începând din 6 septembrie.

Dosarul său a fost admis, astfel că va susține proba scrisă în 16 octombrie, iar interviul la câteva zile după.

Absolvent al Facultății de Relații Internaționale și Studii Europene, Marius Pintea (40 de ani) a urmat de-a lungul carierei sale mai multe specializări în marketing, management și relații publice. A fost component al staff-ului naționalei masculine de handbal a României, coordonator tehnic la CSM București, dar și consultant și totodată participant la proiectul ”Talent” al FRH, inițiat de fostul tehnician al naționalei de handbal masculin Xavier Pascual. A coordonat cursul de perfecționare al antrenorilor de handbal Professional Handball Coaching și turneul internațional ”Zaragoza Cup” din Spania. Este responsabilul în România al implementării proiectului FC Barcelona Escola. În perioada 2009-2017 a făcut parte din corpul de elită al arbitrilor de handbal din România. În 2018 a finalizat cursurile Barca Innovation Hub. Vorbește fluent spaniola, franceza și engleza.

Echipa de handbal feminin Gloria 2018 ocupă locul 10 după 5 etape din actualul sezon al Ligii Naționale (6 puncte, două victorii și trei înfrângeri).

Eugen Gheorghe

A absolvit Facultatea de Litere, Secția Română-Engleză, a Universității București. A debutat în presă în 1996 la publicația Steaua Sport Magazin. A lucrat, de-a lungul timpului, la ziarul ProSport, postul de radio Europa FM, agenția de presă Mediafax, dar și la clubul de fotbal Gloria Bistrița, unde a fost purtător de cuvânt. Din 2011 scrie la Timp Online.
Eugen Gheorghe

Google Ads-sub articol

Comentarii

  • Dada

   Se putea inscrie absolut oricine! De aia e publica functia cand e data la consurs. Railor!

   (0)
 1. CitizenX

  :))))…. păi logic că se putea înscrie oricine…dar se știa cine va lua :)))))…. grămada de bălegar din fruntea consiliului județean hotărăște….se știeeeeee…..

  (0)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

 • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
 • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
 • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
 • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
 • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.