Cum arată şi cine este jandarmul din Bistriţa care a devenit Mister Universe 2018 în Italia (FOTO)

Holistic

Plt. Alexandru Sucutărdean de la Detaşamentul 1 Mobil Bistriţa din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bistriţa-Năsăud a obţinut locul I în Italia la concursul de Mister & Miss Universe 2018, anunţă instituţia printr-un comunicat.

Potrivit unui comunicat al IJJ Bistriţa-Năsăud, plutonier Alexandru Sucutărdean se regăseşte în top 10 sportivi ai judeţului prin participarea la competiţii de culturism şi fitness şi ca urmare a rezultatelor foarte bune obţinute anul acesta: campion naţional şi vicecampion balcanic.

Iată competiţiile la care a participat şi rezultatele obţinute: Campionatul Național de Seniori – Culturism, Târgu Mureș, România – locul I la categoria 179 cm – man physique, Campionatul Balcanic – Culturism, Bar, Muntenegru – locul II la categoria 179 cm – man physique, locul I la concursul international de culturism Pro Nutrition Grand Prix 2018, ed. a X a – categoria Men Phisique, Locul I la Mister Physique la concursul Mister & Miss Universe 2018 care a avut loc în localitatea Taranto, Italia în 13 octombrie a.c.)

La finele anului trecut în cadrul Premiilor Municipiului Bistriţa, la categoria Sport, a fost recompensat ca urmare a reprezentării oraşului în ţară şi în străinătate, dar şi a rezultatelor foare bune obţinute pe parcursul anului 2017.

Alexandru a absolvit cursurile Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi Fălticeni în anul 2012 şi a fost încadrat la Detaşamentul 1 Mobil Bistriţa, din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bistriţa-Năsăud, acum cinci ani.

“Pentru a ajunge la performanţă ai nevoie de multă ambiţie, perseverenţă, de un program alimentar adecvat şi mai ales multă muncă în sala de antrenament” a declarat plutonierul.

Alexandru merge la sală zilnic, iar înaintea unui concurs important chiar de două ori pe zi.

Sursa foto: IJJ Bistriţa-Năsăud

Cristiana Sabău

Cristiana Sabău

A absolvit Universitatea "Babeş-Bolyai" Cluj-Napoca, Facultatea de Litere, secţia română-franceză. În 1996 a debutat în mass-media. A colaborat de-a lungul timpului cu mai multe instituţii de presă printre care Ziua, România Liberă, Europa FM, Radio 21,Radio România, Mediafax, NewsIn, Realitatea TV. În 2011, anul în care a fondat publicaţia Timp Online, a primit distincţia "Jurnalistul bunei guvernări", decernat de Asociaţia pentru o Românie Curată pentru investigaţia care a dus la demisia unui ministru din Guvernul României.
Cristiana Sabău

Google Ads

Comentarii

 1. $$$€€€

  Degeaba ne aratam muschii la concursuri cand in piata decebal valutistii si camatarii schimba valuta in mijlocul strazi… nefiind deranjati pentru ilegalitile comise de catre jandarmi si politie

  (0)
 2. pentru prostii care platesc impozite si salarii jandarmilor

  sa faca altceva decat obiectul muncii lor le urez…PLATITI PROSTILOR IMPOZITE!!!

  (0)
 3. Ioan Jalea

  Oare daca se face o adresa catre jandarmeria Romana se poate primi copie dupa pontajul acestui campion?
  Dar dupa statul de plata?
  Intreb doar in calitate de contribuabil si daca jandarmeria are si alte obiecte de activitate.

  (0)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

 • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
 • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
 • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
 • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
 • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.