Cine a câştigat prima ediţie a Cupei Unirii la handbal, disputată de 14 echipe (FOTO)

Holistic

Un număr de 14 echipe cu aproximativ 150 de copii au participat la prima ediţie a Cupei Unirii, găzduită timp de două zile de Sala Polivalentă din Bistriţa. Echipele care au disputat meciuri au provenit de la Şcolile Gimnaziale nr. 4, „Avram Iancu” şi „Ştefan cel Mare” din Bistriţa, dar şi din Dumitra, Telciu, Năsăud și Teaca.

La băieţi a câştigat echipa Şcolii Gimnaziale „Ştefan cel Mare” Bistriţa, iar la fete, o echipă din Năsăud. Câştigătorii au primit medalii şi cupe strălucitoare.

 

Organizată de Asociaţia judeţeană de handbal, competiţia a beneficiat de o finanțare nerambursabilă prin programul național ”România în mișcare 2018″, susținut de Ministerul Tineretului și Sportului prin Direcția Județeană pentru Tineret și Sport Bistrița-Năsăud.

Sursa foto: Facebook 

Cristiana Sabău

A absolvit Universitatea "Babeş-Bolyai" Cluj-Napoca, Facultatea de Litere, secţia română-franceză. În 1996 a debutat în mass-media. A colaborat de-a lungul timpului cu mai multe instituţii de presă printre care Ziua, România Liberă, Europa FM, Radio 21,Radio România, Mediafax, NewsIn, Realitatea TV. În 2011, anul în care a fondat publicaţia Timp Online, a primit distincţia "Jurnalistul bunei guvernări", decernat de Asociaţia pentru o Românie Curată pentru investigaţia care a dus la demisia unui ministru din Guvernul României.
Cristiana Sabău

Google Ads-sub articol

Comentarii

 1. Adrian Florin Chereji

  Decât să finanțeze cu milioane o echipă de mercenari, CJ și CL ar trebui să finanțeze sportul școlar, să creeze pepiniere pentru echipele de seniori. O echipă cu sportivi din județ va lupta cu mai multă dăruire în competițiile naționale, cu cheltuieli mult mai mici.

  (0)
 2. Muresan

  Organizat și arbitrat sa câștige școlile generale din Bistrița. Interzis școlilor din împrejurimi . Rușine arbitrajului care au tras cu o anumita generală din Bistrița, știe toată lumea cu cine,in special la fete

  (0)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

 • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
 • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
 • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
 • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
 • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.