Formare profesională gratuită prin AJOFM Bistrița-Năsăud. Ce programe se vor derula

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bistriţa-Năsăud organizează, prin Centrul propriu de Formare Profesională, programe de formare profesională gratuite pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă (şomeri indemnizaţi şi neindemnizaţi).

Din a doua jumătate a lunii august 2017 se vor derula prin CFP Bistriţa două programe de formare profesională în meseriile de “lucrător comercial” şi “instalator instalatii tehnico-sanitare şi de gaze”, informează AJOFM BN.

Pentru luna septembrie 2017, prognoza programelor de formare profesională este următoarea: “patiser”; “coafor”; “îngrijitor bătrani la domiciliu”; “ospătar (chelner)”; “maseur” şi “formator”.

Pentru înscrierea la un program de formare profesională sunt necesare următoarele documente: cerere tip (se completează la sediul AJOFM); copie act de identitate; copie certificat de naştere; copie certificat căsătorie (pentru femei); copie diplomă studii (ultimul act de studii); carnet de şomer sau adeverinţă din care să rezulte înregistrarea la AJOFM ca persoană aflată în căutarea unui loc de muncă.

Şi alte programe de formare profesională, respectiv “agent de securitate”; “lucrător comercial”; “comunicare în limba engleză”; “manichiurist”; “machior”; “cosmetician”; “dulgher” se vor organiza până la sfârşitul anului 2017.

Persoanele interesate să urmeze aceste programe de formare profesională sunt invitate să se înscrie la sediul Centrului de Formare Profesională din cadrul AJOFM Bistriţa-Năsăud, din Bistriţa, strada Gării nr. 2-4, etaj II, telefon 0263 – 236296.

Eugen Gheorghe

Eugen Gheorghe

A absolvit Facultatea de Litere, Secția Română-Engleză, a Universității București. A debutat în presă în 1996 la publicația Steaua Sport Magazin. A lucrat, de-a lungul timpului, la ziarul ProSport, postul de radio Europa FM, agenția de presă Mediafax, dar și la clubul de fotbal Gloria Bistrița, unde a fost purtător de cuvânt. Din 2011 scrie la Timp Online.
Eugen Gheorghe

Google Ads

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

  • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
  • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
  • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
  • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
  • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.