Ce i-a promis Radu Moldovan lui Ioan Pintea. ”Visele se împlinesc”

Holistic

La deschiderea Târgului de carte pentru copii și adolescenți ”CoșBook”, președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Radu Moldovan, i-a făcut o promisiune managerului Bibliotecii Județene, Ioan Pintea: ”Una dintre marile dorințe ale domnului director Pintea și ale colegilor săi din echipa de la Bibliotecă este un proiect interesant, pentru copiii din zonele îndepărtate ale județului. Este vorba de un bibliobuz. Îmi asum această promisiune și vă asigur că la rectificarea din iulie una dintre propunerile prioritare va fi acest bibliobuz. Îl meritați! Copiii din județ au nevoie de acest bibliobuz, pentru a avea acces la carte”.

Ioan Pintea a precizat: ”Visele se împlinesc, visele prind realitate. Din moment ce ne-ați anunțat că în curând Biblioteca Județeană va avea un bibliobuz, ne-ați împlinit și mie și colegilor mei un vis pe care îl purtăm cu noi de vreo trei ani”.

”Bibliobuz – Biblioteca în mijlocul cetățenilor” este un proiect al Bibliotecii Județene care se practică în multe orașe din Europa. Biblioteca pe două roți ajunge, cu cele mai noi volume, în diferite locații, chiar și în cele mai îndepărtate comunități.

Eugen Gheorghe

A absolvit Facultatea de Litere, Secția Română-Engleză, a Universității București. A debutat în presă în 1996 la publicația Steaua Sport Magazin. A lucrat, de-a lungul timpului, la ziarul ProSport, postul de radio Europa FM, agenția de presă Mediafax, dar și la clubul de fotbal Gloria Bistrița, unde a fost purtător de cuvânt. Din 2011 scrie la Timp Online.
Eugen Gheorghe

Google Ads-sub articol

Comentarii

 1. Ochiul care plange

  Dom părinte, visele se visează. Alea de vi le-a promis dom președinte sunt visuri. Când mai aveți dubii, gândiți-vă la Rebreanu și la ”cuibul viselor” (sic).

  (0)
 2. BOPU

  Cel mai in masura sa vorbeasca despre carti , cel mai citit om al judetului , RAdu Moldovan . Cica a fost purtator de cuvant PSD , Doamne ai mila de noi . Il aude cineva cum vorbeste ? este de o mediocritate in discurs , ceva de nedescris. Ar trebui interzis prin Lege ca stfel de oameni sa fie lasati sa vorbeasca in public.

  (0)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

 • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
 • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
 • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
 • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
 • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.