Ce final aştept de la noul episod cu Monica în rolul principal

Holistic

Începem anul electoral 2019 care are două runde de alegeri acordând „Zmeura de Aur” pentru „cel mai slab actor” de pe scena politică judeţeană, care a reuşit „performanţa” să joace într-un film şi mai prost decât cel din 2014, consilierului judeţean Monica Săsărman. Iată şi de ce:

Se împlinesc în curând 5 ani de când consilierul judeţean Monica Săsărman s-a jertfit pe altarul unui partid. La vremea respectivă i se spune ACL pentru că PDL nu mai ştia pe unde să se ascundă ca să i se piardă urma tăierii salariilor şi pensiilor. Aşadar, în noiembrie 2014, când acest ACL alerga prin judeţ ca să ajungă Klaus Iohannis preşedintele României, Monica Săsărman era, vezi Doamne, victima „agresiunii PSD” la Prundu Bârgăului. Cel puţin aşa a fost prezentat cazul de marii bărbaţi ai partidului care s-au dus în pelerinaj la spital să-şi manifeste grija, revolta şi să adune cât mai mult capital de imagine înainte de alegeri. Despre toată această situaţie penibilă Timp Online a scris AICI.

Fotografiată strategic din toate unghiurile ca să stârnească mila, Monica a încercat, fără succes, să obţină aceeaşi victorie pe care partidul ei, fostul PD, o mai obţinuse în acest judeţ când victimă era Mihai Dipşan, bătut de către defunctul Bodiu, primar de Rebrişoara. Numai că orice film în reluare nu mai este la fel de interesant ca atunci când îl vezi prima dată.

Dacă alţii sunt amnezici, unii nu au uitat că Monica Săsărman a trecut cu PDL-ul prin toate partidele şi a ciocănit PSD din toate unghiurile şi la toate alegerile. Zeci de reclamaţii au înregistrat toate BEJ-urile de la avocata care apăra democraţia de „comuniştii” din PSD.

Ca una care m-am trezit să o apăr AICI pe Monica Săsărman de toţi cei care au arătat-o cu degetul (vezi declaraţiile preşedintelui PSD Radu Moldovan), azi când o văd pe aceeaşi Monica Săsărman la balul pesedist de început de an electoral 2019 (când în laboratoarele partidului de guvernământ se pregăteşte de zor amnistia şi graţierea), trebuie să recunosc sincer şi deschis: mi-e silă.

Prezenţa avocatului Monica Săsărman pe un jilţ tocmai la petrecerea PSD nu poate fi încadrată decât într-un film de şi mai proastă calitate decât episodul Prundu Bârgăului.

În opinia mea, această ruşine nu poate fi ştearsă decât într-un singur mod: printr-o demisie rapidă din PNL (partid care nu merită o astfel de pângărire din partea unei pedeliste care s-a camuflat sub această siglă), demisie din funcţia de consilier judeţean şi din partid.

Şi nu voi încheia acest text înainte să mă adresez direct împricinatei:

Dragă Monica, dacă tu îţi imaginezi că cei din jurul tău se bucură pentru că te afli acolo, te înşeli amarnic. În realitate, toţi se întreabă acelaşi lucru: cât de jos poate coborî un om în propria lui viaţă? Ca să uităm cu toţii cele două episoade jalnice în care ai jucat cu sau fără voia ta, politica trebuie să devină pentru tine o amintire. Dacă frumoasă sau urâtă, tu decizi!

Cristiana Sabău

A absolvit Universitatea "Babeş-Bolyai" Cluj-Napoca, Facultatea de Litere, secţia română-franceză. În 1996 a debutat în mass-media. A colaborat de-a lungul timpului cu mai multe instituţii de presă printre care Ziua, România Liberă, Europa FM, Radio 21,Radio România, Mediafax, NewsIn, Realitatea TV. În 2011, anul în care a fondat publicaţia Timp Online, a primit distincţia "Jurnalistul bunei guvernări", decernat de Asociaţia pentru o Românie Curată pentru investigaţia care a dus la demisia unui ministru din Guvernul României.
Cristiana Sabău

Google Ads-sub articol

Comentarii

 1. Kim Jong-un

  D-na Monica erați într-un schimb de experiență?
  Rusinica! Rusinica! Rusininica !
  Sunt curios cum o sa te afișeze luni la intalnirea PNL – ului in fata celor care au luptat politic cu PSD ca sa ajungi TU pe un scaun cald de consilier ….
  Sugerez sa vii la braț cu Radu sau cu ,,Fă ” Doina.
  Farisei politici ce sunteti….

  (0)
 2. Ionel

  Păi ce-ati crezut ca sa cocoțat acolo pentru binele „boborului” . Si din pacate nu este singura amatoare de blaturi din PNL aripa PD.

  (0)
 3. Cetatean

  Nu e singura astfel de ,,personalitati” lipsite de caracter traseisti politici care schimba barca in functie de cumb bate vantul sunt satul si imi e sila de vina e si PSD ul in speta despre ce vorbim ce conteaza e la final contabilizarea voturilor in alegeri ce importanta are ca a scuipat PSD ul la alegerile trecute important e ca il linge acum .De astfel de personaje fara caracter fara principii profitori de conjunctura e plin pe toata sceba politica pana la urma noi suntem vinovati alegatorii ca ai votam .Un alt exemplu este primarul comunei Cosbuc Ioan Pavelea fost PD-ist a castigat alegerile trecand la PNL iar acum il vedem cochetand cu PSD -ul fara nici un pic de jena asezandu-se la masa de revelion a PSD-ului alaturi de cei pe care in urma cu trei ani ai facea in toate felurile parca il vad candat la urmatoarele alegeri pe listele PSD-ului asta inseamna sa fi primar sa ai ,,caracter” sa te doara in basca de toti urmarindu-ti propriile interese Bravo mergeti inainte cat exista fraieri sa va voteze……oameni fara caracter .

  (0)
 4. Zorro

  Continua lungul sir al celor care si-au schimbat brusc principiile – Marinescu, Botis, Bors… si altii…
  Daca tineti minte si Nelutu Oltean se poza, nu demult pe la Casa de Cultura, alaturi de inalti PSD-isti…

  (0)
 5. Alan Dala

  Poza e perfectă , în decor de circ . Uitați-vă ce ținută adoptă partenerul Monicăi , ținută de clovn . Îi mai lipsește o bilă roșie în vârful nasului și circul e complet . Demisia i-o cereți degeaba , trebuie dați afară din partid și ea și primarul din Coșbuc .

  (0)
 6. Balan Marius -ecologist PV

  Extrapoland povestea la VERZI , cu siguranta cu toata blandetea noastra o asemenea poveste se termina a doua zi prin ECOLOGIZARE. Adica, afaruca din randul colegilor . Se vede ca pesedeul dupa cate o batuta aplicata contra candidatilor dupa cinci ani ii invita la masa. Faina treaba !

  (1)
  • Nea Ion

   Mosule draga ,voi daca dati afara 2 membri ati pierdul 50% dintre ei ,ca voi sunteti 4 de toti.Sigur nu e de apreciat schimbarea partidului de catre nici un primar,dar multi dintre ei o fac pentru a nu fi taiati de la diferite finantari,ei fiind in general alesi ca om si nu ca partid,in schimb cei care au fost pusi de partid pe o anumita lista au primit voturi politice datorita respectivului partid.Conform legii primarii daca demisioneaza din partidul sub sigla caruia au candidat isi pierd si functia de primar ,daca sunt dati afara raman primari.In schimb un consilier local ,sau judetean isi pierde functia in ambele situatii,asa ca nu impiedica nimeni PNL-ul sa-i arate cartonasul rosu.
   PAREREA MEA!

   (0)
 7. Balan Marius -ecologist PV

  Un super articol care trebuie sa dea de gandit tuturor CLONELOR din toate partidele. Felicitari CRISTIANA SABAU ! Felicitari TIMP ONLINE !

  (0)
  • :)))

   M-a sunat „sportivul” să-ți spun: „Bălane ești expirat, Du-te și te culcă”

   (0)
 8. Dumitru Cruceru

  Din păcate în Ro. politica nu a depășit stadiul de alergare fără rușine, cu blidu’ în mînă la cel care are cea mai multă carne pe ciolan și poate și cele mai multe boabe de fasole. Politica nu se face în interesul cetățeanului, al urbei, ci al apropierii de sacul din care poți jefui banul public fără să dai socoteală nimănui. Ăștia sunt plimbăreții prin partidele politice,unii care încă nu au ajuns aproape de ciolanul țintit dar perseverenți în a încerca la altul, iar alții mulți dintre ei îmbătrîniți în această politică, dar nesătui de cît au reușit să adune datorită privilegiilor avute, și veșnic neobosiți. Nu va putea Ținteanu (fost PNL, actual ALDE), Moldovan (fostul primar PD, actual ALDE),..sau alții cine mai știe cîți, să fie crezuți cum că rămîn în politică exclusiv din dorința de a pune umărul la bunăstarea poporului. Sunt doar niște roboței ca și „barosanii” PSD din județ care pentru avantajele avute pe plan local, sar „drepți” la orice comandă primită din Sud. Altfel „servus” privilegii pentru ei și cei apropiați lor.
  Așa că „vedeta” articolului nu e altceva decît un picur dintr-un lac.

  (0)
 9. gânditorul de la Hamangia

  Rezultatele neparticipării la vot !!!
  Dealtfel, o analiză politică excelentă. Așteptăm cu nerăbdare și analize ale tuturor partidelor, deoarece mâine-poimâine avem de ales între candidații care ne vor reprezenta țara în Parlamentul European, unde trebuie să hotărâm în cunoștință de cauză, să-i alegem pe cei mai potriviți oameni, dacă vom avea pe cine, care să nu stea ca momâile, crezând că au fost trimiși doar pentru a trăi în vestul europei în condiții excelente și salarii pe măsură. Iar înghesuiala va fi mare. Felicitări pentru acest articol și anticipat pentru următoarele, în care să vă luați ”niște taste și mai ”tăioase” !!!

  (0)
 10. cc

  Drept la replică a dnei Monika So Sărman,

  ” Doamna Sabău , nu ştiu ce aveți cu mine.
  Eu sunt liberală get beget,ca şi mulți dintre colegii mei.
  De la brâu în jos.
  Şi-n buzunare, întotdeauna neîncăpătoare.
  Nu se vede în fotografie.
  E foarte adevărat, am fost în PD, dar câți nu sunt o excepție singulară, în politică poți schimba bărcile când una începe să meargă la fund.
  Am fost şi voi fi un soldat credincios misiunii sale primare în politică:
  Lipitul afişelor electorale şi semnatul hârtiilor care mi se pun în față.
  Cât despre participarea mea la revelion, ecsistă două explicații.
  Nu una.
  În primul rând, un şef, m-a trimis în negociere secrete, să trecem mai mulți la PSD.
  E clar că Sulemain Dragnea va domina scena politică şi împărți fondul de investiții.îi vom pupa mâna pe bandă , de la cel mai mic funcționar până la şefii de instituții.

  De ce să suferim săraci în opoziție?
  Avem şi noi facturi de plătit.
  Apoi, sunt bolnavă.
  Ați auzit de sindromul Stockolm?
  E drept, m-au bătut.
  Dar apoi m-au tratat bine.
  A fost cea mai bună experiență a vieții,.atenția ulterioară.
  Pelerinaj la patul meu, flori, telefoane,atenții, poziții,
  ba un plic à l’amiable , bani extra în cont.
  Vă rog frumos, să încetați calomniile la adresa mea şi vedeți-vă de viață.

  Primarul din Coşbuc:

  Dle eu am fost acolo pentru, Cristi, viceprimaru.
  Ie băiat bun.
  VInde bine ,funiile solide.cu apă de săpun.
  Nu mă ascund.
  E consătean, l-am cunoscut bine pe tatăl său.
  Apoi.ca bun gospodar îmi era greu să organizez o petrecere la Coşbuc.
  Tăte fetele faine din sat în Italia şi Spania au tăiat.
  Când vin înapoi, de Paşti şi de Crăciun,
  mă tot întreabă: le-am făcut drum?
  Îi greu să-i împaci pe toți la o chermeză
  Cu o salată de boeuf,
  O sfințire
  Şi o maioneză.
  De aia am participat,
  Un pic aşa ruşinat,că m-au pus la masa gay.
  Şi acolo era unu ce zâmbea când punea mâna, tandru pe coapsa vecinului, mai bronzat, care aproape a explodat dă bucurie, ptiu firar de activişti perverşi să vă fie.
  No promit la dnu Silaşi că data viitoare nu mă mai duc, dacă nu mă acompaniază.”

  (0)
 11. paradox romanesc

  Ca sa radem de politicieni din toate unghiurile avem urmatorul banc!
  (nu ca sunt doar politicieni ci ca sunt majoritatea si prosti!)
  .
  Intrebare: De ce poarta femeile pantalonii stramti?
  Sa li se citeasca pe buze!!!!
  .
  (la asta i se citeste peste tot…chiar si pe blugi!)

  (0)
 12. SIF

  Lumea isi arunca cuvinte grele aici pe site prin comentarii la aproape fiecare articol, sprijinandu si favoritii politici in timp ce ei, toti politicienii, sunt la fel… Sunt prieteni, tovarasi intre ei, iar noi spalatii pe cap ne injuram si denigram unul pe celalalt. Ok, votam sa pice PSD ul… intrebarea e: pe cine punem in locul lor??? Nu stiu voi, si aici ma refer la oamenii simpli ce nu au interese printr un anumit partid, insa eu unul sa mor de stiu cu cine sa votez, pt ca toti par a fi la fel in momentul de fata… Orban, Turcan, Monica Sasarman… imi vine sa rad si sa vomit in acelasi timp, draga PNL daca vrei votanti, mai ales in randul tinerilor, te rugam reconsiderati optiunile.

  PS Am vazut ca ati specificat faptul ca dansa este avocat… avocatii buni nu au timp de politica 😀

  (0)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

 • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
 • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
 • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
 • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
 • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.