Câţiva bistriţeni au manifestat şi sâmbătă împotriva Guvernului PSD-ALDE (FOTO)

Holistic

Câteva persoane au venit şi sâmbătă seara în Piaţa Petru Rareş să protesteze împotriva guvernului PSD-ALDE şi pentru a arăta că sunt solidari cu manifestanţii din Bucureşti. Lumea a avut draptele, a stat mai mult de vorbă, chiar şi cu jandarmii, manifestaţia fiind paşnică.

Vineri seara, câteva sute de persoane s-au adunat în piaţă ca să-şi arate solidaritatea cu mitingul diasporei. Oamenii au pornit în marş prin oraş, oprindu-se la statuia poetului Andrei Mureşanu şi la sediul PSD de pe Gheorghe Şincai unde au scandat lozici antiguvernamentale.

Cristiana Sabău

Cristiana Sabău

A absolvit Universitatea "Babeş-Bolyai" Cluj-Napoca, Facultatea de Litere, secţia română-franceză. În 1996 a debutat în mass-media. A colaborat de-a lungul timpului cu mai multe instituţii de presă printre care Ziua, România Liberă, Europa FM, Radio 21,Radio România, Mediafax, NewsIn, Realitatea TV. În 2011, anul în care a fondat publicaţia Timp Online, a primit distincţia "Jurnalistul bunei guvernări", decernat de Asociaţia pentru o Românie Curată pentru investigaţia care a dus la demisia unui ministru din Guvernul României.
Cristiana Sabău

Google Ads

Comentarii

 1. Franc

  Staliniștii bistrițeni și-au manifestat solidaritatea cu huliganii de la București și cu atrocitățile organizate de SRI pentru a da jos guvernul ales democratic și a pune în loc GUVERNUL MEU !

  (0)
 2. Nelutu

  Unde sunt batranii securisti-stalinisti, ala verdele, frustrat, care are treaba cu primaria si Cretu, penttru ca a construit ceva ilegal si dansatorul la bara, la Cotul Iadului? Au marcatt momentul si au disparut??????? DACA IN FRUNTEA SOCIETATII CIVILE DIN BISTRITA SAU COCOTAT CEI DOI SINISTRI STALINISTI, NE-AM DAT DRECU,…..o jignire pentru oamenii care cred sincer in ceva…

  (0)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

 • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
 • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
 • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
 • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
 • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.