Social

Câţi angajaţi va avea în judeţ Agenția Națională pentru Arii Naturale Protejate

Agenția Națională pentru Arii Naturale Protejate (ANANP) organizează în data de 06.02.2019, ora 10.00, concurs pentru ocuparea a 59 posturi contractuale vacante de consilier, grad IA, din care două sunt pentru judeţul Bistriţa-Năsăud.

Dosarele de înscriere la concurs se depun în termen de 10 zile lucrătoare de la data publicării anunțului în Monitorul Oficial la sediul Agenției Naționale pentru Arii Naturale Protejate, Piața Walter Mărăcineanu nr. 1-3,etaj 1, Serviciul Resurse Umane, Sector 1, București, de luni până vineri, în intervalul orar luni – joi: 8.30 – 17.00, vineri 8.30 – 14.30.

Condițiile de desfășurare a concursului, condițiile de participare la concurs, bibliografia, orele de desfășurare a concursului precum și actele solicitate candidaților pentru dosarul de înscriere sunt afișate la sediul instituției organizatoare și pe site-ul www.ananp.gov.ro.

Condiții specifice de participare pentru ocuparea posturilor vacante de consilier, grad IA:

  • studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniile: silvicultură sau geografie sau geologie sau știința mediului sau agronomie sau horticultură;
  • cunoștințe de operare/programare pe calculator (necesitate si nivel): Word, Excel, Power Point – nivel mediu;
  • vechime în specialitatea studiilor: minimum 2 ani.

AICI găsiţi lista ariilor protejate din judeţul Bistriţa-Năsăud

7 comentarii

    • tot mai multe posturi bugetare
      imi place ca trebuie sa muncesc tot mai mult
      MUWEEEPESEDE

  • Nu prea văd cum vor putea cuprinde și presupun, răspunde de toate problemele doi angajați ai ANANP și cum vor fi împărțite ariile între cei doi. Presupun că mai există și alți angați pe alte posturi, iar aici este vorba doar de două posturi nou create și neocupate. Cred că ANANP are alți angajați, nu vor fi numai aceștia doi, dar din titlu așa rezultă că atâția angajați va avea în județul nostru. Dacă-i așa, posturile acestea sunt create anume, iar în acest caz se face concurs doar de formă. Cititorul poate presupune orice dacă citește titlul și cuprinsul articolului, deoarece este obișnuit cu asemenea practici, chiar și la posturile vacante de la guvern (vezi ocuparea postului de șef al ANAF) !!! Comunicatul este astfel întocmit încât să nu se înțeleagă nimic din el.

    • Am aflat cum s-a ocupat postul de la ANAF!
      Cand toti striga MWEPESEDE a mers si respectiva la sediul PSD si a intrebat: AICI SE DA MWEEEPESEDE?

  • Dezvatati-va de a mai pronunta arii protejate. La Mafia lemnului din Romania nu exista asa ceva. Punct !Acum o luna un parlamentar de la verzii din Austria a venit in Romania sa se convinga cum stam cu ariile protejate. Si-a pus mainile in cap si a facut un raport catre UE comisia de MEDIU si au fost invitati la discutii toti euro-parlamentarii romani. Nici un nesimtit platit cu generozitate de tara si de UE nu s-a prezentat. Despre ce vorbim ? Mai credeti cu adevarat in ARII PROTEJATE ?

  • Nu inteleg de ce in lista cerintelor de studii universitare de licenta absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, nu se regaseste si domeniul Biologie, cum ar fi firesc raportat la numeroase atributii specifice postului..?! – domeniu/profil care, de altfel, a si figurat anterior in anunturile de concurs din teritoriu, anulate in ultimul moment din dispozitia ANANP.
    Adica Geologie (!!) si Stiinta mediului (!!), da..iar Bilogie, nu..????!!). Iar celelalte 141 de functii publice din structurile teritoriale ale ANANP cand vor fi scoase la concurs ??

  • Iar cititi printre randuri.. e vorba de consilieri stimati umanoizi!! Nu de structuri teritoriale complete… doar consilieri atat!!

    Vor urma si alte posturi…

    Unora va inteleg frustrarea!! pierdeti o sursa buna de muls…indiferent din ce categorie faceti parte.. ong-uri structuri judetene sau RNP..

    S-a terminat cu distrugerea arealelor protejate pacalicilor!!

    In toti acesti ani, nu sa protejat si nu sa conservat nimic..Foarte multe dintre ariile protejate nu au plan de managment, factorul comercial si economic primeaza ( desi reglementarile IUCN spun cu totul altceva), se organizeaza competitii sportive in arealele protejate, nu exista masuri de control a activitatilor turistice, accesul motorizat si cu alte vehicule ( inclusiv biciclete) nu este restrictionat, se folosesc drone…si nu in ultimul rand, nu se respecta reglementarile IUCN in privinta activitatilor de exploatare forestiera!!

    Este o debandada totala!! un dezastru!!

    Reglementarile IUCN sunt foarte clare si stricte in functie de categoria din care face parte aria protejata… La noi nu se respecta nimic..absolut nimic!! Se organizeaza competitii sportive in areale protejate, competitii la care participa sute mii de pseudosportivi care si-au gasit loc de distractie aceste zone supuse conservarii si protectiei..

    Multi dintre voi nu inteleg importanta unui Parc National, o importanta deosebita pentru umanitate, pentru rezervele de apa aer, flora si fauna si diversitate biologica..Daca nu respectati natura nu respectati viata in sine!!

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS