PMP a câștigat trei procese cu municipalitatea și mai intentează unul

Președintele PMP Bistrița-Năsăud, deputatul Ionuț Simionca, a declarat că a câștigat trei procese, legate de alegerile locale de anul trecut, pe care le-a intentat municipalității.

”Am câștigat cele trei procese intentate de către PMP Poliției Locale pentru acele faimoase corturi pentru care am fost amendat. Am contestat în instanță acele amenzi și am câștigat. Va urma un nou proces, mergem în instanță pentru că nu este normal ce s-a întâmplat, nu e normal să faci o lege proprie și să nu respecți legile statului. Nu e normal să abuzezi de funcția și de calitatea de primar pentru că ai un contracandidat politic care și-a făcut treaba în deplină legalitate. Dacă nu ai vrut să-l lași, trebuia să nu-i dai autorizație, nu să-l amendezi după ce i-ai dat autorizație. Mă bucur că avocații noștri au câștigat aceste procese. Intentăm în continuare un proces de despăgubiri, încă nu ne-am gândit cât, pentru că s-au pierdut voturi, s-au pierdut materiale plătite din banii noștri, noi nu suntem un mamut ca PSD să avem surse de finanțare și nici nu vrem. Dacă vom câștiga, banii îi vom dona în scopuri caritabile”, a spus Ionuț Simionca.

Înainte de alegerile locale din 2016, candidatul PMP la Primăria Bistrița Ionuț Simionca anunța că a fost amendat pe nedrept de municipalitate și totodată obstrucționat în campania de strângere de semnături, Poliția Locală ridicând corturile PMP, autorizate în prealabil, amplasate în trei locații. Amenda a fost de 350 de lei pentru fiecare cort.

VEZI și Ionuț Simionca (PMP): Am fost amendat pe nedrept. Lipsă de fair-playSimionca îl acuză pe Crețu de abuzuri, intimidare și sabotaj: Metode comuniste!

Eugen Gheorghe

Eugen Gheorghe

A absolvit Facultatea de Litere, Secția Română-Engleză, a Universității București. A debutat în presă în 1996 la publicația Steaua Sport Magazin. A lucrat, de-a lungul timpului, la ziarul ProSport, postul de radio Europa FM, agenția de presă Mediafax, dar și la clubul de fotbal Gloria Bistrița, unde a fost purtător de cuvânt. Din 2011 scrie la Timp Online.
Eugen Gheorghe

Google Ads

Comentarii

  1. Balan Marius -ecologist

    D-le Deputat. Ca sa fie meciul jucat si scorul de 1 la 1 va sugerez sa dati in judecata administratia pentru amplasarea ilegala fara avize a PUSCARIEI VEVERITELOR din Parcul Municipal. Informatia ca lipseste Autorizatia si tot ce cuprinde un dosar , ne-a parvenit tocmai de la INSP in CONSTRUCTII. Corectitudine si legalitate si pt. Administratia care se crede mai presus de lege.

    (5)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

  • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
  • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
  • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
  • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
  • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.