Cancun – destinație de vacanță pentru mulți români

Holistic

Cand romanii asociaza cuvintele vacanta si Mexic, se gandesc obligatoriu la Acappulco si Cancun. Scaldata de apele Atlanticului, Cancun este o statiune balneoclimaterica cu peste 500.000 de locuitori din peninsula Yucatan. Avand o clima temperata, cu temperaturi peste 15 grade Celsius, dar care nu depasesc 35 grade Celsius, Cancun este locul ideal in care sa-ti petreci o vacanta romantica sau una cu familia.

Situat in regiunea Qintana Roo, unde cultura maya te intampina la fiecare pas, orasul este inconjurat de uimitoarele mari din Caraibe, nisipuri de corali si ape de un albastru perfect. Multitudinea de variante de distractie, pornind de la animata viata de noapte, pana la muzeul subacvatic, fac din aceasta statiune o optiune pentru turistii de toate varstele.

Cei care doresc sa ajunga in acest paradis o pot face cel mai bine achizitionand un pachet complet de la agentiile de turism. In acest fel, vacanta va costa mai putin decat daca mergeti pe cont propriu. Agentiile de turism au in oferta sejururi de 10 zile la hoteluri de 3 stele cu preturi pornind de la 1000 de euro pe persoana. Pentru aceeasi perioada, la un hotel de 5 stele veti plati in jur de 2000 de euro.  Cum in Cancun beneficiati de resorturi cu cazinouri, puteti lua in calcul sa castigati o vacanta prin intermediul Vlad Cazino, un cazinou online operat de Grupul Kindred. Pentru fiecare 100 de ron jucati in acest cazinou pana pe 12 august, primiti un tichet pentru o tragere la sorti in urma careia puteti castiga o vacanta in doi, cu cazare all inclusive intr-un resort de lux din Cancun.

Turismul din Cancun este separat de viata locuitorilor. Statiunea este una in care luxul este la el acasa, mall-urile elegante si restaurantele cochete facand disonanta cu strazile inguste, aglomerate si galagioase ale orasului propriu-zis.

Supranumita ,,Perla din Yucatan”, statiunea beneficiaza de circa 12 kilometri de plaja cu nisip alb, fin si ape turcoaz. El Miramar este una dintre cele mai cunoscute. O alta atractie a statiuniii sunt vestigiile civilizatiei maya, printre care cele mai vizitate sunt site-urile arheologice de la Chichen Itza, Muyil, Ekab, El Meco, El Rey sau Xcaret.

Alte atractii ale zonei sunt Interactive Aquarium, un mic acvariu situat in zona hoteliera care permite interactiunea cu mediul acvatic, Isla Mujeres, sanctuarul zeitei dragostei, a fertilitatii, lunii si medicinei, Isla Contoy, cel mai important loc de cuibarit pentru peste 150 de specii de pasari in zona mexicana a Caraibelor sau eco-parcul Xcaret unde se poate admira flora si fauna specifica regiunii.

Serile le puteti incheia la o masa de joc intr-unul din cazinourile din statiune sau la unul dintre numeroasele restaurante care va vor delecta cu preparate locale, mariachi si dansuri traditionale mexicane.

(Publicitate/Advertorial)

Google Ads-sub articol