Cadastru general în centrul Bistriței. Pe ce străzi se fac măsurători

Holistic

”Începând din acest an, Municipiului Bistriţa va continua executarea lucrărilor de cadastru general – Lucrări sistematice de cadastru – cu persoanalul din aparatul propriu al primarului, adică funcţionari angajaţi ai primăriei. Datorită faptului că pe unele sectoare cadastrale măsurătorile au fost efectuate în perioada 2012- 2014 de fostul executant SC Ramboll SRL, care nu a mai  continuat lucrările, este necesară remăsurarea limitelor imobilului teren şi construcţii; bineînţeles că lucrările respective nu au fost plătite, decontarea lucrărilor s-a făcut doar pentru extrasele de CF înmânate, adică după înscrierea în CF a imobilelor. În perioada 25.07.2019-31.07.2019 se vor măsura imobilele terenuri şi construcţii din sectorul cadastral nr. 818 delimitat de str. N. Titulescu – str. Dogarilor – str. M. Kogălniceanu, astfel că vă solicităm să permiteţi accesul reprezentanţilor Primăriei Bistrița în incinta imobilului”, informează municipalitatea:

”Precizăm că măsurătorile se vor efectua numai pentru exteriorul construcţiilor, nu se vor efectua măsurători în interiorul constucţiilor.

La finalizarea documentaţiei cadastrale pentru sectorul cadastral nr. 818 în care se regăseşte şi imobilul din perimetrul mai sus menţionat, veţi fi anunţaţi în scris cu privire la data efectuării etapei de publicitate, prin afişarea documentelor tehnice cadastrale pentru o perioadă de 60 de zile, după care se va proceda la eliberarea noilor extrase de carte funciară din oficiu cu titlu gratuit.

Detalii/date cu privire la aceasta acţiune se pot obţine de la funcţionarii din cadrul Primăriei municipiului Bistriţa, Serviciu cadastru revendicări imobiliare, din str. Gh. Şincai nr. 2, telefon 0263-224706 interior 143”.

Eugen Gheorghe

A absolvit Facultatea de Litere, Secția Română-Engleză, a Universității București. A debutat în presă în 1996 la publicația Steaua Sport Magazin. A lucrat, de-a lungul timpului, la ziarul ProSport, postul de radio Europa FM, agenția de presă Mediafax, dar și la clubul de fotbal Gloria Bistrița, unde a fost purtător de cuvânt. Din 2011 scrie la Timp Online.
Eugen Gheorghe

Google Ads-sub articol

Comentarii

 1. adica aia au masurat

  si primaria …DESIGUR …nu le-a platit!
  adica LE-A TRAS TEAPA?
  asa cum a facut si cu lucrarile de la partie unde au fost platite si lucrari nefacute?
  intreb….in urma celor doua relatate de sus…auzind peste tot ca se da spaga…CINE A DAT SPAGA LA PRIMARIE…constructorul de la partie sau ala care a masurat orasu si nu a continuat ca nu a fost platit?
  a partia
  bcadastrul
  c adica niciunul!!!

  (3)
 2. Balan Marius-ecologist PV

  Vrem CADASTRU VERDE. Astfel administratia sa nu poata amesteca copacii si iarba cu betoanele si dalele si sa creeze confuzii cum ca in loc de spatii verzi sunt constructii si anexe. Este cazul special din PIATA CENTRALA unde s-a comandat un proiect de inlocuire a spatiilor verzi cu betoane. Sub pretextul ca acolo nu este nimic amenajat ca asa scrie in CF de pe vremea lui PAZVANTI CHIORUL. In fapt se vede si din satelit destinatia actuala, adica de parculet amenajat cu rondouri de flori si banci unde administratia cheltuie si bani de cand lumea pt. intretinera lor.

  (3)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

 • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
 • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
 • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
 • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
 • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.