Cu cel mai mov burger, o tânără care lucrează la Prundu Bârgăului merge mai departe în ”Chefi la cuţite” (VIDEO)

Merigo

Iulia Sălăjan, originară din Şimleu Silvaniei, dar stabilită în Bistriţa-Năsăud, a trecut mai departe în concursul „Chefi la cuţite” după ce a făcut cel mai mov burger cu care i-a impresionat pe doi dintre chefi.

Iulia Sălăjan (25 de ani) este manager la un SPA din Prundu Bârgăului. Ea a povestit în emisiune că bucătăria este pentru ea extrem de importantă, motiv pentru care a ales să facă senzație cu un burger…mov! În afară de carne, totul a fost mov: chifla, varza, ceapa și chiar sosul!  „Scărlătescule, mânca-ți-aș sufletul, am transpirat pentru tine. Sigur iau trei cuțite”, a râs concurenta, care a folosit aceeaşi strategie utilizată, la ediţia trecută, de Angie Cobuţ.

„E prescură? Nu, mă, e un altfel de macarons”, au glumit Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu. Și totuși, după multe discuții, inclusiv despre kilogramele în plus şi împachetări cu nămol, concurenta a mers mai departe.

Nu acelaşi lucru s-a întâmplat cu un alt concurent din Bistriţa, Marius Lăzăroi, care a încercat să copieze strategia din ediţia trecută folosită de Nina Rus, respectiv gătitul în costum popular şi ţuica pusă lângă farfuria de mâncare.

Mămăliga pe care a gătit-o şi păstrăvul nu au impresionat juraţii. Doi dintre ei nu i-au apreciat calităţile de bucătar, aşa că nu s-a calificat în etapa următoare.

Cristiana Sabău

Cristiana Sabău

A absolvit Universitatea "Babeş-Bolyai" Cluj-Napoca, Facultatea de Litere, secţia română-franceză. În 1996 a debutat în mass-media. A colaborat de-a lungul timpului cu mai multe instituţii de presă printre care Ziua, România Liberă, Europa FM, Radio 21,Radio România, Mediafax, NewsIn, Realitatea TV. În 2011, anul în care a fondat publicaţia Timp Online, a primit distincţia "Jurnalistul bunei guvernări", decernat de Asociaţia pentru o Românie Curată pentru investigaţia care a dus la demisia unui ministru din Guvernul României.
Cristiana Sabău

Google Ads

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

  • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
  • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
  • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
  • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
  • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.