Bogdan Găurean, numit secretar de stat la Ministerul Transporturilor

Holistic
Bistriţeanul Călin-Bogdan Găurean (32 de ani, PNL) a fost numit secretar de stat în Ministerul Transporturilor, prin decizie a premierului Victor Ponta, după ce propunerea a fost înaintată în acest sens în luna iulie de fostul ministru Relu Fenechiu. Găurean a îndeplinit din 2007 până recent funcţia de director general adjunct la Oficiul Naţional al Registrului Comerţului.

BGDecizia a fost semnată miercuri de şeful Guvernului.

Găurean a fost director general adjunct la Oficiul Naţional al Registrului Comerţului şi a fost propus la Ministerul Transporturilor de către fostul ministru Relu Fenechiu, în locul lui Septimiu Buzaşu, eliberat din funcţie în luna iulie.

El a studiat drept penal la Universitatea ”Babeş-Bolyai” din Cluj-Napoca, intrând la 23 de ani (cel mai tânăr avocat) în Baroul Bistriţa-Năsăud. Găurean a fost în trecut şi consilier al ministrului Justiţiei şi al ministrului Transporturilor, membru în Consiliul de Administraţie al CN Aeroporturi Bucureşti SA.

Eugen Gheorghe

A absolvit Facultatea de Litere, Secția Română-Engleză, a Universității București. A debutat în presă în 1996 la publicația Steaua Sport Magazin. A lucrat, de-a lungul timpului, la ziarul ProSport, postul de radio Europa FM, agenția de presă Mediafax, dar și la clubul de fotbal Gloria Bistrița, unde a fost purtător de cuvânt. Din 2011 scrie la Timp Online.
Eugen Gheorghe

Google Ads-sub articol

Comentarii

  1. gogu

    toti looserii si neavenitii, in frunte cu ministrul, numai oameni care nu au absolut nici o treaba cu transporturile, isi impart functii la transporturi in familie si partid de parca ar fi titluri onorifice.. Ce jignire la adresa profesionistilor din domeniu…

    (1)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

  • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
  • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
  • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
  • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
  • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.