SJU Bistrița: Lazany – ”Dorim să extindem echipa de medici”. 6 posturi, scoase la concurs

Holistic

”Dorim să extindem echipa de medici a Spitalului Județean de Urgență Bistrița. Cei interesați pot obține relații suplimentare de la serviciul RUNOS, telefon 0263 214818”, a anunțat managerul spitalului, Gabriel Lazany.

Șase posturi de medici au fost scoase la concurs:

Eugen Gheorghe

A absolvit Facultatea de Litere, Secția Română-Engleză, a Universității București. A debutat în presă în 1996 la publicația Steaua Sport Magazin. A lucrat, de-a lungul timpului, la ziarul ProSport, postul de radio Europa FM, agenția de presă Mediafax, dar și la clubul de fotbal Gloria Bistrița, unde a fost purtător de cuvânt. Din 2011 scrie la Timp Online.
Eugen Gheorghe

Google Ads-sub articol

Comentarii

 1. Pop Marius Nicolae

  Foarte bine! Astept cu nerabdare sa fie scos la concurs si un post de chirurg buco-maxilo-facial ! Este foarte necesar! Cu respect,Dr.MNPop

  (2)
  • Al

   Văd că banul public este râvnit și de stomatologi. Îi înțeleg, e concurență mare. E mult mai simplu la spital, salarii uriașe și sigure, responsabilitate mică. În trecut sistemul medical funcționa după sistemul socialist: noi ne prefacem că vindecăm, statul se preface că ne plătește. Pesedeul a stricat acest echilibru: acum sistemul se preface că vindecă, dar pe bani extrem de mulți.

   (1)
 2. Pop Marius Nicolae

  Domnule Al, ma vad nevoit sa intervin! Aproape toate Spitalele jud. ,inclusiv cele in care sunt Universitati , au angajati chirurgi BMF! Acestia, participa in echipa,cand este cazul, la interventii complexe ,in sfera cap-gat(ORL)-Neurochirurgie,Estetica-Plastica Reparatorie, fracturi complexe,grave, craniu,maxilo-faciale, diformitati m-f,tumori etc! Pe langa acestea , la Bistrita, prin efortul financiar al unor asociatii, medici stomatologi, persoane particulare (donatii) am reusit sa cumparam, un Unit stomatologic mobil! Este functional si asteptam trei echipe de cate patru stomatologi, momentul in care sa putem trata copii cu dizabilitati de tot felul in Blocul operator! Conducerea Spitalului ne-a oferit toate conditiile inclusiv voluntariatul unui medic ATI! Nefiind angajati ai Spitalului, doar voluntari, nu putem legal lucra…numai daca intram cu un medic chirurgBMF in echipa ! (ceea ce este foarte bine)Speram sa se rezolve cat mai repede ,sa putem ajuta micutii pacienti! Cu respect, dr. MNPop-pres.Colegiul Medicilor StomatologiBN

  (3)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

 • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
 • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
 • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
 • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
 • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.