Nou şi bun pentru Bistriţa! Avantajele oferite de Energaz consumatorilor casnici şi noncasnici

Holistic

După ani grei în care oamenii ţării noastre au stat în piața monopolistă fiind obligați să plătească prețuri reglementate pentru electricitate și gaz, acum au oportunitatea să treacă pe piața liberă, unde vor plăti mai puțin la facturi și își pot negocia și prețul, acesta rămânând neschimbat pe durata contractuală.

Începând cu acest an, calendarul de liberalizare a pieței de energie electrică s-a încheiat ajungând la un CPC de 100%. Acest lucru a făcut să se mărească prețul pentru lumină gradual astfel încât consumatorii să nu simtă o creștere agresivă a prețului, ci să se obişnuiască puțin câte puțin cu noul preț, mult mai mare decât în 2014, când a început totul.

Începând din luna mai 2018, locuitorii din Bistrița pot plăti mai puțin pentru factura de energie electrică și gaz, prin intermediul companiei Energaz.

Astfel, vă puteți alege un alt furnizor pentru a vă reduce cheltuielile, fără a plăti costuri suplimentare.

Activă pe piaţă din anul 2014, Energaz vine cu o ofertă avantajoasă și următoarele beneficii:

  • citirea contorului se face lunar, fără estimări sau regularizări
  • fiecare client plăteşte exact cât consumă
  • promoția primăverii înseamnă PREȚ FIX, timp de 2 ani. Prețul rămane fix, conform contractului, pe toată durata, iar contractul poate fi prelungit în orice moment
  • reziliere în orice moment. Dacă un client nu mai dorește să rămană client Energaz, poate să se mute la alt furnizor sau să revină la vechiul furnizor în orice moment.

Directorul proiectului Călin Donca declara :”ESTE VORBA DE NOU SAU VECHI, de prețuri monopoliste în care am stat atâția ani sau de ofertă unei concurenţe mult mai avantajoasă. Cum putem oare scădea prețurile decât dacă nu susținem o piață concurențială în care, la fel că în cazul telefoniei, furnizorii de servicii să se lupte cu oferte din ce în ce mai avantajoase pentru clienți, astfel încât după câteva luni sau ani să plătim din ce în ce mai puțin pentru ce era până nu demul un sistem închis și indiferent față de clienți.”

Potrivit Legii 123/2012 și a ordinului 105/2014, orice consumator poate să schimbe oricând furnizorul GRATUIT și fără nici o taxa suplimentară!

Oricine spune altceva minte și dezinformează în avantajul celor care deja au milioane de clienți la care nu au oferit nimic în plus de ani de zile, în afară de o majorare a prețului fără că să ceară acordul clientului și uneori chiar fără să anunțe.

În Bistrița ne puteți găsi pe strada Constantin Romanu Vivu, nr 1 , lângă Sală Polivalentă, iar pentru detalii la telefon ne puteți contacta pe numărul 0731 900 100.

Compania ENERGAZ face parte dintr-un grup internațional care activează cu succes în domeniul energiei electrice și a gazelor naturale operând și în România cu licență ANRE atât pentru energie cât și pentru gaz.

www.ener-gaz.ro

(P)

Google Ads