Biblioteca Județeană lansează a doua provocare ”Fii în cărți!”. Premii pentru câștigători

Holistic

Biblioteca Județeană „George Coșbuc” Bistrița-Năsăud lansează a doua ediție a concursului de lectură ”Provocarea scriitorilor români – Fii în cărți!”. Câștigătorii vor primi premii constând în tablete și cărți.

Provocarea este lansată pentru două categorii de elevi: Juniori (11-14 ani) și Adolescenți (14-18 ani).

Perioada de înscriere este 17 iulie – 25 noiembrie, ”bătălia cărților” urmând să se dea în luna decembrie.

Concursul constă în: citirea cărților, depunerea unei fișe de lectură pentru fiecare carte citită, alegerea cărții preferate și susținerea ei în fața unui juriu care va premia cele mai bune prezentări.

Detalii despre ”Provocarea scriitorilor români”:

Aici puteți citi cum a fost prima ediție a concursului.

Eugen Gheorghe

Eugen Gheorghe

A absolvit Facultatea de Litere, Secția Română-Engleză, a Universității București. A debutat în presă în 1996 la publicația Steaua Sport Magazin. A lucrat, de-a lungul timpului, la ziarul ProSport, postul de radio Europa FM, agenția de presă Mediafax, dar și la clubul de fotbal Gloria Bistrița, unde a fost purtător de cuvânt. Din 2011 scrie la Timp Online.
Eugen Gheorghe

Google Ads

Comentarii

 1. moasa din partid

  Pana la urma biblioteca mai angajeaza moasa sau au anulat concursul???? :))) E interesant ce se intampla la muzeul judetean ca si acolo e cu pile la concurs pt angajare… zvonuri de partid cica :)… pai alti au parte si altii care si-au rupt papucii in campanie … mai stam o tura??? rusinica

  (0)
  • Eugen Gheorghe

   Vizavi de Biblioteca Județeană, redacția noastră a primit din partea BJBN următoarea precizare:

   ”Potrivit Legii și Reglementărilor în vigoare, Biblioteca Județeană „George Coșbuc” Bistrița-Năsăud a anunțat organizarea unui concurs pentru funcția de bibliotecar. La sesizarea unor persoane, instituția noastră a constatat că, între textul corect, postat pe site-ul instituției, și cel postat pe site-ul posturi.gov.ro (Posturile vacante în Administrația publică din România), a apărut o eroare. Această eroare nu aparține Bibliotecii, ci aparține celor care postează pe site-ul posturi.gov.ro. La solicitarea noastră, urmare a unor discuții cu domnul Robert Toma, responsabilii acestui site au recunoscut că greșeala le aparține, drept pentru care au făcut îndreptarea necesară. Greșeala a constat în impunerea anumitor condiții de angajare care nu se aflau în textul redactat de bibliotecă (exemplu: „diplomă/adeverință de absolvire Școală post-liceală sanitară în specialitatea asistent medical, vechime minimum 6 luni”). Nu suntem singura instituție pusă în această situație. O eroare similară apare pe posturi.gov.ro referitor la Unitatea de Asistență Medico-Socială Susenii Bârgăului. Recomandăm celor interesați ca, de fiecare dată, în cazuri similare, să consulte site-ul Bibliotecii, http://www.bjbn.ro, sau să se intereseze direct la Secretariatul instituției”

   (0)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

 • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
 • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
 • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
 • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
 • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.