Bernice Chitiul, din nou la Eurovision. Melodia cu care s-a calificat în semifinale (VIDEO)

Holistic

Bistriţeanca Bernice Chitiul – alias Berniceya – s-a calificat în semifinalele Eurovision România 2019 cu piesa „The Call: Dynasty of Love”. Ea va cânta în unul din spectacolele de la Arad și Iași.

AICI puteţi vota

Seria show-urilor Selecției Naționale debutează la Iași, în Sala Polivalentă, pe 27 ianuarie 2019, când vom afla primii finaliști ai concursului. Spectacolul Eurovision va continua la Arad, pe 10 februarie, unde juriul și telespectatorii vor califica alte șase piese pentru finală, în decorul de la Sala Sporturilor „Victoria”. Pe 17 februarie aflăm cine va reprezenta România la Eurovision. Marea finală va fi la București, într-un spectacol transmis în exclusivitate de TVR.

”De-a lungul istoriei, omenirea a trecut prin diverse epoci sub numeroase dinastii. De 6000 de ani trăim aspirând la o epocă guvernată de o dinastie a iubirii conturată de pace, țeluri progresiste, unitate. Pentru unii această dinastie a iubirii este o realitate și o trăiesc respirându-i zilnic parfumul contribuind fiecare la ridicarea standardului acesteia, în vreme ce pentru alții este un deziderat, un portal spre ceva mai bun, sau un ideal. Însăși existența noastră este o expresie a iubirii. Dinastia iubirii va exista atâta vreme cât vom crede în ea și vom acționa depunând eforturi în consecință pentru a-i asigura perpetuitatea”, a declarat pentru doarromania.ro artista.

Bernice Chitiul își face studiile de Masterat în Operă la conservatorul “Royal Welsh College of Music & Drama” din Cardiff, Marea Britanie.

Ea a participat la mai multe concursuri: “Festivalul Mamaia Copiilor”, “Cerbul de Aur Junior”, “Festivalul National al Şlagărelor”, “Festivalul Mamaia” unde a câștigat premiul “Margareta Pâslaru”, “Acces la succes”, “Eurovision” și “Eurovision Junior” România, “X Factor” – etapa finală a Galelor live, în Romania, “Ealing Festival of Music, Dance, Speech and Drama” – “Solo Singing Trophy”, “Godalming Festival” – “Ann Lampard Award” și “Geraldine Wensley Trophy for Opera”, “Festival Goblet for female voice”, în Londra.

Primele înregistrări audio-video le-a realizat la vârsta de 4 ani, concretizate în melodia: “O mică Stea”, compusă de tatăl ei Florin Chitiul (pianist și compozitor).

Bernice abordează genuri muzicale variate precum: pop, soul, jazz și operă.

Google Ads-sub articol

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

  • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
  • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
  • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
  • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
  • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.