Lângă Băile Figa se va construi Centrul Multifuncțional Recreativ Legacy

Holistic

”O echipă formată din specialiști ADR Nord-Vest și evaluatori externi a fost la Beclean pentru implementarea proiectului Centrului Multifuncțional Recreativ Legacy, care va fi construit în imediata vecinătate a Complexului Balnear Băile Figa cu ajutorul fondurilor europene. Proiectul a trecut cu brio verificarea la fața locului și poate trece astfel mai departe spre faza de contractare”, a anunțat primarul Becleanului, Nicolae Moldovan:

”Subliniez că obiectivul general al proiectului îl reprezintă creșterea calității vieții locuitorilor din orașul Beclean și împrejurimi (Ținutul Haiducilor), vizând îmbunătățirea calitativă atât a infrastructurii, cât și a serviciilor sociale.

Proiectul propus contribuie prin incidența directă la obiectivele Programului Operațional Regional, la crearea unui sistem unitar și comprehensiv de servicii sociale integrate, capabil să asigure incluziunea socială a tuturor categoriilor vulnerabile, precum și la calitatea vieții utilizatorilor, în general.

Centrul va funcționa în coordonarea autorităților administrației publice locale și va integra servicii sociale de tip educațional, cultural, sportiv, creativ, având ca beneficiari membrii comunității, fără deosebire de vârstă sau gen, inclusiv persoane aflate în dificultăți de integrare socială, risc social sau alte categorii ale comunității locale. Centrul va contribui la rezolvarea aspectelor identificate ca fiind deficitare, ca parte din direcția strategica a autorităților locale de a găsi soluții integrate, pentru dezvoltarea sustenabilă și creșterea standardului de viață a locuitorilor orașului, precum și a localităților componente, și practic a întreg Ținutului Haiducilor.

Pozele de mai jos reprezintă clădirea unui centru care seamănă izbitor cu Legacy. Ca idee, în stilul acesta va fi construcția de la Beclean, de lângă Băile Figa”.

Valoarea investiției se ridică la 4,9 milioane euro.

 

Google Ads-sub articol

Comentarii

  1. Tazman

    I-auzi ce se face la Beclean.. nimeni inca nu s-a autosesizat cu „bine ca la Beclean se poate si aici nu? Ce primar bun au ei.” : ))) daca se facea la noi mergea si aia cu „astea sunt prioritatile noastre?”

    (0)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

  • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
  • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
  • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
  • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
  • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.