”Austria, un model demn de urmat. Putem realiza parteneriate serioase”

Holistic

Reprezentanții unor firme austriece din domeniul tehnologiei pentru servicii de gospodărire comunală şi infrastructură se află la Bistrița. Ei au participat, alături de oficialități locale și județene, la un simpozion economic organizat la Primăria Bistrița.

Printre invitați, delegații unor companii austriece de renume în gestionarea deşeurilor, ape uzate, apă, infrastructură şi construcţii de drumuri. ”Scopul misiunii este schimbul de informaţii cu partenerii români cu privire la proiecte actuale şi viitoare şi stabilirea de puncte comune de soluţionare a problemelor, cu care se confruntă administraţiile orașelor și comunelor. Comunele şi oraşele austriece dispun de una dintre cele mai bune infrastructuri comunale din Europa. Invitații au putut să se informeze despre tehnologii şi soluţii noi cu aplicare în domeniul comunal”, precizează Camera de Comerț și Industrie Bistrița-Năsăud.

”Am avut plăcerea să particip la ședința de lucru organizată de Consiliul Județean Bistrița-Năsăud, Primăria Bistrița, Camera de Comerț și Industrie împreună cu Ambasada Austriei prin Advantage Austria, în care am prezentat pe scurt câteva dintre investițiile în infrastructura de apă și canalizare, sistemul de management integrat al deșeurilor și în infrastructura de sănătate din județul Bistrița-Năsăud. Este important ca România și județul Bistrița-Năsăud să implementeze noi modele de afaceri prin care rezultatul să fie unul concret și benefic cetățeanului: dezvoltare economică. Austria poate deveni un model demn de urmat, iar astăzi am văzut câteva modele prin care putem realiza parteneriate serioase, în care putem investi pentru ca viața cetățenilor din județul Bistrița-Năsăud să se îmbunătățească considerabil”, a menționat președintele CJ Radu Moldovan.

Eugen Gheorghe

Eugen Gheorghe

A absolvit Facultatea de Litere, Secția Română-Engleză, a Universității București. A debutat în presă în 1996 la publicația Steaua Sport Magazin. A lucrat, de-a lungul timpului, la ziarul ProSport, postul de radio Europa FM, agenția de presă Mediafax, dar și la clubul de fotbal Gloria Bistrița, unde a fost purtător de cuvânt. Din 2011 scrie la Timp Online.
Eugen Gheorghe

Google Ads

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

  • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
  • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
  • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
  • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
  • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.