Așa rămân ulițele din Visuia după ce se fac lucrări la apă și canal. Ce spune primarul

Holistic

Unii localnici din comuna Miceștii de Câmpie reclamă faptul că nu mai pot intra pe ulițele satelor după ce au început lucrările la rețeaua de apă și canalizare. Oamenii acuză firma care a câștigat contractul că lasă în urma ei dezastru, așa încât ei nu mai pot intra nici măcar în curți. În acest sens, ne-au trimis și câteva fotografii.

În legătură cu acest subiect, Timp Online l-a contactat pe primarul din Miceștii de Câmpie, Ioan Becan pe care l-a întrebat cum stau lucrurile.

”Unde se lucrează nu are cum să fie asfaltate, astea se fac. Când e timpul mai noroios normal că nu e lapte și miere. Se lucrează, e șantier, dar nu că arată dezastru. Sunt povești. Am eu prieteni de-ai mei care au început deja campania pentru 2020. Dimex readuce străzile la starea inițială. Până acum s-au adus și 20 de mașini de piatră. Lucrează în continuare. Până nu termină de lucru pe o stradă nu are cum să intervină”, a spus primarul.

Potrivit primarului, se fac lucrări de aducțiune a apei și canalizare la Miceștii de Câmpie – unde va fi și stație de epurare, Visuia și Fântânița.

”Cam în două luni de zile se termină cu racordurile și mai rămâne stația de epurare. Nu am nimic să le reproșez că nu ar face bine treaba. Chiar avem o colaborare foarte bună. Uite chiar azi a fost la Fântânița o înmormântare și i-am rugat să ducă două mașini de piatră cu toate că se lucrează. Cu buldozerul au împins, au refăcut. Nu e nicio problemă, Eu sunt foarte mulțumit. Sunt cârcotași și vor mai fi. E un domn care îmi tot face probleme. Mi-a trimis hârtie că să nu-i fac canalizare că e drumul lui, acum îl trimite pe taică-so să mă roage că să-l trec”, a spus primarul Becan.

Cristiana Sabău

A absolvit Universitatea "Babeş-Bolyai" Cluj-Napoca, Facultatea de Litere, secţia română-franceză. În 1996 a debutat în mass-media. A colaborat de-a lungul timpului cu mai multe instituţii de presă printre care Ziua, România Liberă, Europa FM, Radio 21,Radio România, Mediafax, NewsIn, Realitatea TV. În 2011, anul în care a fondat publicaţia Timp Online, a primit distincţia "Jurnalistul bunei guvernări", decernat de Asociaţia pentru o Românie Curată pentru investigaţia care a dus la demisia unui ministru din Guvernul României.
Cristiana Sabău

Google Ads-sub articol

Comentarii

 1. Ilie a.

  …in sfarsit se misca ceva si in satul meu natal! In satul Visuia exista o frumoasa istorie cu calugari bazilieni, (acum sunt decedati), o modesta manastire, care are o frumoasa istorie, (langa ea s-a construit si o biserica frumoasa), care ar merita sa fie consolidata; o casa a calugarilor, care pe vremuri triste, avea rolul de „Domus ecclesie”, ca in primele viacuri, in care se celebra Divina Liturghie, botezuri, voturi calugaresti, …etc.; in satul Visuia, mai exista si un frumos muzeu, intocmit de regretatul dl. prof. Ioan Moldovan…etc. Ce bine ar fi sa se ridice aceasta zona, si la livel turistic…
  Spor la munca, stimate dl. Primar!

  (5)
 2. Nick

  Nu am nimic personal cu nimeni , m-a supăra faptul ca nu te înștiințează nimeni ca pe terenul tău se va face ceva , dacă le dau acceptul pentru ca e proprietate , se surpa marginile la săpătură când treci cu mașina , rămâi împotmolit . Nu așa se lucrează , cu părere de rău .

  (2)
 3. Gelu

  Domnule nick, alegerile sunt abia la anul.din pompangiu la peco nu cred ca o sa ajungi primar.prin actiunile tale ai privat si pe altii de o necesitate atat de mare pt o viata mai decenta.sper ca locuitorii ulitei tale sa-ti multumeasca.inclusiv tatal tau care in ciuda varstei e mai istet ca tine.

  (1)
  • Nick

   Nu sunt pompagiu , sunt lucrător comercial si nu- mi este Rușine . Ca sa ajung primar trebuie sa ma angajez la cai ? Sa stiu ce am de făcut pe viitor ?

   (0)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

 • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
 • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
 • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
 • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
 • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.