ALDE Bistriţa-Năsăud a primit în final „directiva” şi s-a prezentat la miting (FOTO)

Holistic

Cu toate că preşedintele filialei judeţene, Ioan Ţintean, spunea că ALDE Bistriţa-Năsăud nu a primit „directivă” să se prezinte la mitingul PSD de la Bucureşti, iar europarlamenenatrul Norica Nicolai, prezentă la Bistriţa, ironiza subtil „pierdutul de vreme în stradă”, democrat-liberalii nu au lipsit de la mitingul de la Bucureşti.

„Filiala ALDE Bistrița-Năsăud a fost prezentă într-un număr mare la mitingul împotriva abuzurilor din justiție. Alături de primari, viceprimari, consilieri şi simpatizanți ai partidului din județ se numără si senatorul Ioan Simionca, secretarul de stat Sorin Roșu-Mareş şi viceprimarul Gelu Muthi”, a scris pe Facebook ALDE Bistriţa.

Reamintim că, în urmă cu o săptămână, într-o conferinţă de presă la Bistriţa în care a fost întrebat ce atitudine va adopta ALDE vizavi de mitingul PSD, liderul judeţean Ioan Ţintean, a răspuns: „Nu am primit nicio directivă!”.

„Directivă? Vezi că le poţi amâna de la implementare 45 de zile”, i-a spus europarlamentarul Norica Nicolai.

Apoi ea a continuat: „Acum nu ştiu ce să zic, prea mult pierdem vremea pe stradă”.

VIDEO despre marele miting PSD vedeţi AICI 

Cristiana Sabău

Cristiana Sabău

A absolvit Universitatea "Babeş-Bolyai" Cluj-Napoca, Facultatea de Litere, secţia română-franceză. În 1996 a debutat în mass-media. A colaborat de-a lungul timpului cu mai multe instituţii de presă printre care Ziua, România Liberă, Europa FM, Radio 21,Radio România, Mediafax, NewsIn, Realitatea TV. În 2011, anul în care a fondat publicaţia Timp Online, a primit distincţia "Jurnalistul bunei guvernări", decernat de Asociaţia pentru o Românie Curată pentru investigaţia care a dus la demisia unui ministru din Guvernul României.
Cristiana Sabău

Google Ads

Comentarii

 1. Ovidiu Florean

  ALDE guverneaza alaturi de PSD dintr-un oportunism de ordin personal , in detrimentul cetatenilor tarii . Ei isi pastreaza astfel privilegiile personale prin functiile de senator , vicepresedinte de CJ , viceprimar , secretar de stat , directori de deconcentrate pe care le detin , chiar daca sunt constienti ca actuala guvernare este nociva pentru Romania . Guvernul se imprumuta cu 1 miliard de euro / luna pentru pensii speciale si ajutoare sociale , inflatia este cea mai mare din UE , accesarea de fonduri UE pentru investitii e la cel mai scazut nivel istoric , fiind favorizati doar anumiti bugetari printr-o salarizare haotica nerezonabila . Puterea politica PSD-ALDE incearca prin modificarea legilor justitiei sa-si subordoneze puterea judecatoreasca , fapt nepermis in UE , ceea ce va duce in curand la sanctiuni economice . E jale , oameni buni .

  (0)
  • Alan Dala

   Nu mai mintiti mai mascaricilor, ca nu se subordoneaza nicio putere judecatoreasca si nu impune nimeni sanctiuni economice! Doamne cat de mult puteti minti! Sunteti si habarnisti si mincinosi! Minoritarule!

   (0)
  • ovidiu

   cred ca sambata ai fost la Bucuresti de unde ai venit praf si psihic si fizic.Nu a avut cine sa sustina la comentarii ciuma!!

   (0)
  • Alan Dala

   Important e ca m-am intors mai hotarat si mai motivat sa ii pun la punct pe mascaricii mincinosi. =)) Eu chiar nu inteleg ce rezolva daca tot baga minciuni care sunt usor de verificat.

   (0)
  • Alan Dala

   Eu nu ma iau aiurea de nimeni. ma iau numai cand ii vad ca mint ca niste ordinari. Nici macar de doamna Iurisnitel nu m-am luat decat o data sau de doua ori, cand a bagat si ea niste minciuni ordinare. In rest eu nu ma bag ca postacii pe toate articolele in care apare ea si sa o iau la injuraturi.
   Pe Florean l-am luat in vizor pentru ca minte ca ultimul ordinar. Nu ma deranjeaza sa critice pe cine vrea el, dar fara minciuni.

   (0)
  • cc

   Alandala,
   Protestatarii duși de pe la sate cu arcanu ca pe vremea împărătesei Maria Theresa la război nu aveau cum să lase în urmă o piață curată, mulți sunt oameni care sunt învățați să mânănce semințe și să scuipe jos, oricât cât de alb le-ai împrumuta pe corp, tot pălmași rămân.
   Vai de ei săracii.
   Sunt prizonierii sistemului politic, vor fi dependenți de ajutoarele sociale mulți ani de acum încolo, lipsa investițiilor în reeducarea, formarea profesională, lipsa măsurilor de sprijinire a micilor întreprinzători capabili să creeze o piață dinamică, diversificată, adaptată cerințelor locale i-a împins din sărăcie în mai sărăcie.
   Timp ce copiii de consilieri PSD prosperă ca și Făt Frumoșii din poveste, într-un an cresc profesional cât zece, iar averea lor urmează curbă exponențială practică,depășind linia cu pantă mică teoretică a salariului legal încasat.
   Poate îmi explici tu diferența la doctorate se învață, n-am chef de analize ANOVA și alte mici demonstrații.
   Dar evident există o corelație directă între bunăstarea (coeficient reprezentat de salarizare) și calitatea de membru de partid în România..când te referi la medie.
   Ceea ce nu e normal. Nici măcar coeficientul GINI nu are o asemenea variație când e să compari țări ca și România cu țări din Europa.
   Nu carnetul de membru te face valoros economic ci competențele tale profesionale și munca depusă 😉
   Vei spune , PSD-ul recrutează crema.
   Oameni muncitori deștepți.
   Nu ține teoria asta. E adevărată în cazuri disparate.
   PSD-ul recrutează politicieni, motivați oameni capabili să țină un discurs populist în fața unor mulțimi și care știu un de matematică, au un profil de obedient la autoritate. Ce e interesant în frunta piramidei interne PSD ajung rebelii…:)))
   Dar în general românii cu adevărat performanți matematică și informatică, nu au timp de politică. Ori lucrează la multinaționale, ori pleacă așa în general.
   Oricum a fost un eșec mitingul .
   La nivel de comunicare dezastru.
   Se vorbește mai mult în termeni de turmă electorală, de mizeria lăsată în piață, de lehamitea oamenilor din piață și de dansul sexual al Floricicăi.
   Pe când un miting organizat de la #rezist avea acoperire internațională pozitivă. Oameni educați, civilizați spirit civic.
   Asta e diferența de clasă.
   Și nu te bucura , eu nu aș fi așa convins că un miting spontan generat de exemplu de desfințarea DNA nu ar mobiliza mulțimi masive.
   Sunt mai mult decât convins, că atunci ar fi un adevărat dezastru PR.
   De obicei cei care ies la mitinguri spontane sunt cei care ies când le ajunge răbdarea la capăt. Nu vorbim de nucleele activiste și radicale.
   Vorbim de cetățeanul Ion.
   Eu zic că PSD-ul subestimează capacitatea de mobilizare și reacție a opiniei populare.
   Vom vedea la alegeri scorul PSD.

   (0)
  • Alan Dala

   Intotdeauna ramane multa mizerie dupa astfel de manifestari gigant.
   Degeaba incerci ceea ce incerci. Sa stii ca la vot oamenii nu se rusineaza sa voteze PSD din lipsa de alternativa. Poiti sa zici ca toti sun prosti, cain cealalta tabara toti sunt minunati, unul si unul. Prea putini castigati prin aceasta metoda.

   (0)
  • Alan Dala

   Voi chiar nu aveti rusine? Nu va mai puteti controla emotiile? Ati huiduit-o pe Simona Halep, ticalosilor! Ati vazut cat de prost s-a simtit?
   Imi amintesc ca in 2014 ati injurat-o si ati facut-o in toate felurile pentru ca ati suspectat-o ca l-ar sustine pe Ponta. Pe pagina ei ati facut ca toti dracii. Tot era intrebata pe cine sustine, dar ea nu voia sa zica. A zis ca vrea sa fim mandri ca sunte romani. Atat v-a trebuit voua sa o luati la injurat, pentru ca asta era sloganul lui Ponta.
   Voi chiar nu aveti rusine, descreieratilor?

   (0)
  • cc

   Logic, Piața Victoriei plus parte din bulevardele adiacente au undeva la 30000 metri pătrați.
   Cineva a făcut deja calculul.
   Împărțit la 0,5 m pătrați cât ocupă un om în poziție verticală au fost la capacitate maximă undeva la 60 000 de oameni.
   Departe de cifrele dublate sau chiar înzecite.
   Manipulare clasică.
   Apoi, la vot știi și tu că mașinăria organizațională(din care faci parte probabil) a PSD va amenința primarii cu riscul excluderii din partid(dependența de banii de investiții de la centru), care la rândul lor vor utiliza ori amenințările ori promisiunile pentru populațiile rurale.
   Degeaba la Poiana Stampei sau Chintelnic n-ai oameni de calitatea celor din USR, cu doctorate, masterate, experiențe prin multinaționale care au un alt avantaj sunt mai puțin coruptibili când e vorba e banul public.
   Omul alegătorul vede simplistic, trotuarul pe care va merge .Cel mai mare eveniment săptămânal e mersul la biserică. Asta în orașele transilvănene.
   Că în sud și Moldova rămâne doar sărăcia lucie.
   Contrast cu vilele și proprietățile lui Dragnea din Teleorman și Brazilia , nu-i așa?
   Măcar în județele din nord nu e discrepanța așa mare la nivel de etalare a averilor, între politicienii locali și oamenii locali.
   Vom vedea, pe lângă voința politică e voința instituțională. E de văzut.
   Nu am spus nicăieri că sunt două tabere , una buna și una rea.
   Am spus doar că în tabăra celor de la #rezist plus ONG-urile sunt în medie mai mulți oameni mai educați proveniți din zona urbană și cu mentalitate compatibilă cu UE ș mai toleranți.
   Vs media din PSD centrați spre un gen de naționalism identitar, moștenirea comunismului.
   Tinerii sunt cuvma la mijlocul culturilor.
   Nu e o catastrofă.
   Catastrofa e că cei care plec devin din ce în ce mai nemulțumiți de condițiile de acasă și dacă la început a fost vorba de o emigrație temporară, va fi una permanentă.
   Numai bine,

   (0)
  • Cc

   Alandala, duci voit dialogul în zona minciunilor crase.
   Nu Simona fost huiduitā ci Gabriela Firea care a încercat să profite prin asociere de imagine ( ca şi Daniel Suciu şi alții cu fotografiile 🙂 ) de întoarcerea campioanei.
   Simona a făcut greşeala , de a accepta capcana având puțină vreme la dispoziție, greşeală în care nu a îmbarcat Tibi Uşeriu.
   Dar publicul o iubeşte şi oamenii au dovedit-o în secunda următoare când Firea a părăsit stadionul.
   Aceiaşi Firea a cărei companie media care a fost „sponsorizată „de Crescent celebra firmă de comerț a Securității preluată de dl Voiculescu cu 100000 de euro
   Proclamația de la.Timişoara ar fi trebuit să fii fost adoptată şi aplicată pentru a evita restaurația Statului Paralel. Care e Statul instaurat de foştii colaboratori benevoli ai Securității şi care sunt la guvernare azi. Ăia constituie Statul Paralel real.

   (0)
  • Cc

   Şi cu asta am încheiat dialogul cu mincinoşi patologici.
   Dacă Alandala reprezintă noua generație de lideri politici pe care îi pregăteşte PSD..nu mai e nici o speranță pt cei rămaşi în România.
   Sunt în stare să spună împotriva evidențelor orice că albul ar fi negru.
   Plimbați ursul băieți
   Minciunile repetate , agresivitatea manifestată se va întoarce împotriva voastrã
   E o lege naturală.
   Nu sunt convins dacă celelalte partide vor ştii să profite de poziția lor la următoarele alegeri .
   Cu hoții şi mincinoşii nu stai la discuție. Dialogul în cazul lor e un drum care duce nicăieri.
   Oamenii ăştia trebuie confruntați cu propriile fapte.

   (0)
  • Alan Dala

   Ma bucur ca te-ai apucat de calcule si ai realizatt ca nu incap nici cat ziceau la OUG 13 ca au iesit, nici cat zice PSD ca a csos. Eu zic ca incap in jur de 150-200 de mii, dar la densitate mare. La mitingul PSD a fost densitatea mare, dar la cel cu OUG 13 a fost foarte rarefiat, de aceea la cel mai mare miting #rezist au fost cam de 2-3 ori mai putini decat la mitingul PSD. Mie dubla masura nu imi place, de aceea zic ca in ambele cazuri cifrele sunt mult prea umflate.
   Sa inteleg ca atunci cand iese ce va place, masinaria voastra e sublima si oamenii sunt inteligenti si vad complex, iar cand iese ce nu va place ,oamenii sunt prosti, vad simplist si masinaria e nasoala? Iar cu ocaua mica?
   Garantezi tu cu averea personala pentru useristi ca nu sunt coruptibili? Ca alte obiceiuri am vazut ca au peluat repede. Inclusiv dormitul in parlament, care inainte era un subiect de campanie al vostru, dar acuma nu mai e.
   Contrastul cu vilele zic eu ca e si in Sibiu, daca ma intrebi pe mine. Daca ziceti ac dragnea a furat, de ce nu il ancheteaza DNA-ul pentru furt? Oare sunt incompetenti cei de la DNA? Pana acuma nu are nicio condamnare pentru furt sau coruptie.
   Mai discut uneori cu prieteni sau cunoscuti si cand le zic pentru ce a fost condamnat Dragnea nu vor sa creada. Le aratpe net moticarea si raman cu gura cascata. Ei stiau ca pentru hotie, pentru ca a dus mortii la vot, pentru ca a furat voturi. El de fapt a fost condamnat pentru ca a trimis o hartie catre filiale sa se organizeze o tombola a doua zi dupa vot, la care sa participe cei care demonstreaza ca au fost la vot. Pe urma s-a gandit ca mai bine sa nu se complice si a trimis alta hartie ca sa nu se mai organizeze. Doamna Staciu a fost necrutatoare si i-a dat 2 ani cu suspendare, ca zicea ea ca intentia ramane. dar pe cei care indemnau lumea sa nu mearga la vot nu i-a vazut nimeni. Nu stiu daca iti amintesti ca nu doar ca indemnau lumea sa nu iasa la vot, dar indemnau tinerii sa le ascunda cartile de identitate parintilor si bunicilor, ca as nu poata merge la vot. Aceleasi indemnuri le-a facut si Macovei la celelelte alegeri, zicea sa le ascunda copiii cartile de identitate celor care stiu ca ar vota PSD. Poate si de acolo prezenta la vot destul de mica, stiut fiind faptul ca tinerii sunt foarte usor de manipulat.
   Deci de ce nu il verifica cum si-a facut vila din Alexandria? Dragnea a avut un hotel si alte firme, de acolo putem presupune ca a avut bani si ar fi o presupunere mult mai putin imbecila decat aceea ca cineva ar fi facut bani din meditatii.
   Am vazut ancheta Rise Project din Brazilia. Luau interviu unora pe plaja, care ziceau ca stiu ei ca e unul Dragnea care a cumparat o casa de vacanta acolo. S-a zis ca a dat pe ea fabuloasa suma de 160 de mii de euro sau oricum ceva pe aproape, deci cam cat o casa modesta prin Viisoara. Ce mai tare mi s-a parut cand au sunat un procuror, care zicea ca stie si ca ii au in vizor un grup din Romania, condus de Dragnea, care a cumparat vile in statiune. Super tare ca procurorii sunt atat de pe faza ca ia cineva din strainatate o vila cu 160 de mii de euro. =))) Mai ales in tara in care cartelurile si mafia sunt la ee acasa. Pe bune ca e cineva sa puna botul la vrajeli de genul ala?
   In ce priveste dosarul cu angajarile fictive, nu sunt probe. Au declarat doua dintre angajatele fictive ca stiu ele ca Dragnea a dat ordin sa le angajeze, dar pe urma si-au retras declaratiile ca au zis ca au facut procurorii presiuni. Doart atat? Asa de subtire? Asta e marea coruptie? =))) Pe bune? Deci e acuzat de instigare la abuz in serviciu. =)) Rad si curcile cand aud asta. Nu mai zic ca prejudiciul nu e nici jumatate din prejudiciul creat de catre Iohannis prin inchirierea spatiului luat cu japca, cu acte false si pe care l-a pierdut in instanta. Deci ani de zile a luat chirie pe un spatiu care nu era al lui. Dar banii vad ca nu se grabeste sa ii dea inapoi, ce-i drept ca nici nu are nimeni tupeul sa-i ceara.
   Deci zici ca au mentalitate urbana, mai apropiata de UE? =)) Eu iti spun ca te inseli. Uita-te ca cei de la #rezist nu se feresc sa injure pe oricine se intalneste cu Dragnea. I-ati injurat pe israelieni si i-ati criticat pe americani doar pentru ca l-au primit israelienii pe Dragnea. Oricand intoarceti armele si va dati cu rusii daca si UE sau SUA calca stramb cu Dragnea. Pentru voi totul se invarte in jurul lui Dragnea si toate dorintele voastre sunt in functie de Dragnea. Voi nu vreti nici dreptate, nici libertate, nici anticoruptie pentru ca va vad ca la hoti foarte mari si dovediti, cum ar fi Popoviciu, nu v-a interesat deloc subiectul. Dar maruntisuri aiurea cu care sperati sa il infundati pe Dragnea, alea da, nu dormiti noaptea din cauza lor.=))
   Voi sunteti setati emotional si vad ca sunteti in stare de orice, de la a strica eenimentul lui Halep, pana la a-i haitui pe toti cei pe care nu-i agreeati. Vezi tu ceva pesedisti as faca demente de genul celor pe care le faceti voi. Uita-te ca Bot se duce la proteste sa le strice, punsigla #rezist cu laserul si fac fel de fel de provocari la orice eveniment. Cum ar fi ca si pesedistii sa procedeze la fel cu KVoua v-a tras Cupidonul politic laus si cu cei din opozitie? V-ar placea?
   Si eu ma consider tanar, am studii superioare, am venituri bune si nu sunt nebun sa imi doresc ceva ce nu ar fi bine pentru mine sau pentru copiii mei. Eu stau aici, tu esti departe si tu stii numai din auzite, ceea ce ti se transmite prin canalele de propaganda. Eu nu inteleg de ce mintiti si de ce propaganda voastra minte. Uite la Câțu ce minciuni toarna, ca se oconfisca daca trimiti mai mult de 2 mii de euro. Fel de fel de minciuni si de prosteli, voi stind ca nu e asa, dar va ganditi ca scopul scuza mijloacele. Destul de urat din partea voastra. Circula acuma pe net o chestie ca ar fi zis Dragnea la Gadea ca mitingul a fost un succes mai mare decat victoria Simonei Halep. De ce va place asa de mult sa mintiti? Tocmai de aia oamenii nu au incredere in voi si eti tot pierde pana va veti da seama ca numai prin munca puteti castiga voturi.
   Daca tu zici ca esti un om cinstit, de ce nu stai un pic si sa iti pui problema ca poate gresesti? Propaganda marseaza tare pe diaspora ca stiu ca sunt mai manipulabili, datorita faptului ca pot fi setati emotional mult mai usor. Cei din diaspora sunt cu dorul de casa, de cei dragi, deci e usor sa mai vii la ei cu o emotie din tara si sa ii acaparezi emotional.
   Ai vazut cat au fost de linistiti cei de la mitingul PSD? Au autorizat mitingul, nu s-au impins cu jandarmii, nu au fost deloc agresivi. Da, aia prosti de care radeti voi. Sper ca nu esti atat de naiv incat sa crezi ca numai la #rezist sunt oameni cu studii si oameni de calitate. Faza e ca pentru a iesi in strada trebuie sa fii manat de emotii puternice, ori cei care au votat PSD au votat pentru ca a fost singurul partid cu un program de guvernare, deci au votat cu capul, nu ca voi cu inima. Voua v-a tras Cupidonul politic o sageata in inima si asta v-a fost. Uita-te ca cu pesedistii poti discuta, chiar si cei care au mers sa ii provoace. Cu #rezist era problema si daca mergea cineva sa filmeze si sa ia interviuri, era problema daca erau cu o pancarta care nu le convenea ca putea fi interpretata.

   Ziceai ca sunt mai multi oameni educati in tabara #rezist. Sa stii ca si la LGBT cred ca au fost oameni mai urbani si mai scolarizati decat mare parte dintre cei care ieseau la marsurile coalitiei pentru familia traditionala, adr asta nu insemna ca trebuie sa ne facem toti LGBT ca sa fim mai cool. Voi aveti niste frustrari si niste complexe, de aceea incercati sa va atasati la ceva care v-ar putea face sa pareti inteligenti. Mie poti sa imi zici ca sunt prost si cum vrei tu si tot nu ma vei convinge sa trec de partea voastra. Cu argumente si cu discutii constructive, daca vad ca sunteti de buna credinta, de ce nu?
   Voi ii injurati pe oamenii care au fost la mitingul PSD si ii faceti in fel si chip, in loc sa incercati sa ii convindeti ca aveti voi dreptate. Ce om sa fii sa injuri si as faci bascalie de niste oameni mai deafavorizati?

   Da, Recorder face niste reportaje interesante. In 100-200 de mii de oameni e evident ca gasesti fel de fel de oameni. Daca s-ar fi straduit, cred ca gaseau chiar si mai interesanti. Am ras cand am vazut reportajul, normal. Hai ca nu au fost asa de agresivi ca si cei de la #rezist. Tu ai niste pretentii exagerate si ai vrea sa fie perfecti niste oameni de la tara.

   Ma gandesc ca nici tu sau altii nu sunteti dementi sa sustineti absurditatile pe care le sustineti. Eu cred ca ati fost manipulati. Radeau prieteni daca le ziceam ca sunt manipulati, ca nu au ei cum ca sunt inteligenti. =)) De parca asta tine de inteligenta sau de cunostintele pe care le-ai dobandit intr-un domeniu. Asta tine doar de latura emotionala, care la voi e mai vulnerabila si mai usor de exploatat. Ii intrebam daca s-au indragostit vreodata, ca nu au cum, ca ei sunt inteligenti. =))
   Sunt multe de spus, dar eu zic sa faci o analiza lucida la tot ce insemna #rezist, minciunile si diversiunile prin care incearca sa convinga lumea. Eu de multe ori ma intreb daca nu sunt manipulat si stau si ma auto-analizez. Chiar si parintii mei sunt de partea #rezist, la fel si multe alte rude si prieteni. Asa ca uneoristau si ma intreb daca nu sunt eu in eroare si analizez lucrurile din mai multe perspective. O sa mai raspund si la celelalte douacomentarii pe care le-ai postat, dar acuma nu am timp ca trebuie sa ma apuc de treaba.
   O zi faina!

   (0)
  • Alan Dala

   La ce minciuni te referi? Tu daca organizezi un eveniment, sa zicem nunta si, la biserica iti vin prietenii si pentru ca nu le place lor de preotul respectiv incep sa il huiduie. Tu zici ca lasa ca nu-i nimic, ca la-u huiduit pe preot? Nu ti-au stricat tie evenimentul? ce zic strainii care se uita la filmuletele respective? Crezi ca o sa inteleaga ca sunt niste descreierati care au huiduit-o pe primarita, ca nu le placea lor de ea?
   Am vazut a circula o poza cu Boc dand mana cu Simona si ziceau ca diferenta dintre primari. Nu, acolo era diferenta dintre opozanti. E o chestiune de minim bun simt si de educatie sa te abtii in anumite situatii, chiar daca nu iti plac anumite personaje. La rezist e mai greu cu educatia. Cum ar fi ca si pesedistii sa il haituiasca pe Boc si sa ii haituiasca pe toti cei din opozitie? Cum ar fi sa le strice orice eveniment ar organiza? Vezi tu, la PSD si aia prosti sunt mai educati decat inteligentii vostri. nasol!
   Dar pe Useriu l-a asteptat Ciolos la aeroport. =)) Vai cat de penibil!
   Crescent din cate stiu eu i-a fost lasata prin testament de catre un arab, care evident figura doar fictiv in documente. Dar dupa revolutie, clar ca arabul era proprietar cu acte in regula. Eu zic ca e bine ca Voiculescu si cu altii, ca nu cred ac singur a facut asta, au reusit sa aduca in tara banii din Crescent, mult mai bine decat sa ii tina arabul respectiv. Nu?
   Ce are ca a fost sponsorizata de Crescent? Si Iohannis a fost sponsorizat de catre cumnatul lui Usatii (FSB) si nu am vazut sa va deranjeze. E crescent pe ceva lista neagra? Finanteaza terorismul? Nu inteleg care e problema daca o firma romaneasca a sponsorizat-o.
   Ahaa si pe colaboratori vreti sa ii alungati folosindu-va de alti colaboratori, procurori comunisti, copii de procurori comunisti, securisti, copii de securisti etc. Ai vazut cam ce fauna iese si la noi la protestele #rezist. Vineri vine Bot la Bistrita. Sunt curios cine il asteapta. Eu sa fiu in locul pesedistilor m-as duce sa il intampin cum se cuvine, nu cu violenta. Nu pot sa cred in buna voastra credinta, deoarece vad ca dubla masura la voi e modul vostru de a fi.

   (0)
  • Alan Dala

   Nu inteleg ce mincinosi patologici visezi. Zi-mi ce am mintit si hai sa vedem daca e asa. sau la tine toate sunt minciuni daca iti contrazic lozincile?
   Eu nu reprezint noua generatie de lideri politici pe care ii pregateste PSD din simplul motiv ca nu sunt membru PSD si nu sunt membru al niciunui partid.
   Arata-mi unde am zis ca albul e negru?
   Eu am mai zis in comentarii ca va voi raspunde pe limba oastra. Eu imi doresc o dezbatere civilizata, dar am zis ca stiu si altfel.
   Da-mi o lista cu mincinile pe care le-am zis si le discutam, cu probe si cu arumente. Esti prea implicat emotional si clachezi repede. Sunt sigur ca degeaba trag de tine sa imi zici unde am mintit, ca e ca si cum va intreba lumea care articole din legile justitiei sunt cu problema si va enervati. =))) Niciodata nu ati vrut sa aratati vreun articol, doar va pica fata cand erati intrebati. =)))
   Eu te inteleg 100% si de aceea nu ma enervez. Si eu am fost ca tine acum umlti ani. Pe la 20 de ani eram chiar mai #rezist decat tine. Anii au trecut si ma gandesc cu jena cum gandeam atunci, dar totusi era lipsa de experienta si imaturitatea. Daca ai sub 30 de ani, atunci e ok, sunt sanse mari sa te recuperezi oadta cu maturizarea, dar daca ai 40 sau peste, atunci sunt sanse mari sa ajungi un fel de Balan sau de Chereji.

   Ma gandesc daca nu ar fi mai bine pentru voi daca ati incerca sa ma convingeti ca sunteti de buna credinta? Poate as trece in tabara voastra daca m-ati convinge. Pe urma as striga si eu ca toata lumea la puscarie, cu sau fara probe nu conteaza. M-as simti cumva mai retro, ani 50 gen. :)) Sa stii ca si atunci s-a starpit coruptia. Tot cu idealuri nobile si cu procurorii pe urmele adversarilor.

   (0)
  • Alan Dala

   Inca ceva. voi nu le aveti cu dalogul si de aceea vrei sa intrerupi. Uite ca Trump s-a intalnit cu Kim si au ajuns la o intelegere, dupa ce s-au tot amenintat cu armele nucleare.
   Uite ca la noi nu se poate dialoga. Nu poate Iohannis sa dialogheze cu PSD, nu poate PNL sa dialogheze cu PSD. Eu mi-as dori sa existe niste relatii normale, institutionale intre aceste forte politice.

   (0)
  • Alan Dala

   Ca vorbeai de cifre, iti amintesti ca in Bistrita anumite ziare ziceau ca au iesit peste 30 de mii in strada? Deci aproape jumatate din populatia municipiului, cu toate cartierele incluse. Crezi ca era posibil sa iasa jumatate din populatie?

   (0)
  • Serban Petru

   Vorbesti in sloganuri PNL ,fara pic de imaginatie si te scufunzi in aceleasi minciuni pe care le macina tandemul tradator PD+PNL.Nu-mi imaginam ca cineva poate fi atat de prost si lenes la gandire.Probanil ca traiesti in luna !

   (0)
 2. Alan Dala

  Floreane, tot hotul se teme de furat. Pai tu ai fost penal dupa stabdardele voastre, in dosarul 2402/112/2015. Pai mai Floreane, de unde sa stim noi ca nu esti hot? Mai ales ca ai o gramada de procese de executare silita, ca datorezi bani statului. Nu ti-e rusine? Adica tu iei bani de la stat, dar ai tras si teapa statului si nu vrei sa restitui prejudiciul? Preacinstitul Florean. =)))
  Cam asa sunteti multi dintre voi.

  (0)
  • Rabinul

   Cum Alan? Si astia de la PNL fura? Astia preacinstiti si preacorecti si prea prea? Bă ești nebun?

   (0)
  • Alan Dala

   Stai sa vezi ca e si mai tare daca te uiti in declaratia lui de avere. Are o garsoniera cumparata in 1995, 2 masini, printre care un Hyunday Santa Fe din 2007 si la venituri nici el si nici sotia nu au trecut nimic. Astia din ce traiesc? Schimba valuta, e rechin si transporta oameni pe naspa, lucreaza cu ziua? Cum sa traiasca fara venituri? Imi imaginez ce austeritate bagau, de acolo si frustrarile.

   (0)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

 • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
 • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
 • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
 • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
 • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.