Află cine îi ţine treji noapte de noapte pe locatarii de pe Aleea Voinicului

Holistic
„Să iubim şi câinii vagabonzi”, e refrenul unui cântec celebru. La acesta am putea adăuga „şi să-i hrănim, pe oameni să-i înnebunim”. Se întâmplă pe Aleea Voinicului din Bistriţa.

Un locatar de pe această stradă i-a semnalat primarului Ovidiu Creţu că o iubitoare de animale aruncă diverse resturi de mâncare câinilor vagabonzi, aşa încât pe strada respectivă s-a format „o adevărată grădină zoologică”.

“Nu ştiu dacă aţi dori să staţi pe strada Aleea Voinicului, în spate unde este centrala de apă. Datorită unei doamne iubitoare de animale care aruncă tot felul de resturi de mâncare pe drum, s-a format o adevărată grădină zoologică (majoritatea câini). Nu ar fi o problemă prezenţa animalelor, deşi uneori ne pun chiar viaţa în pericol, dar am ajuns noi, locatarii, domnule primar să nu mai putem dormi noaptea. Acuma este ora 5:12 dimineaţa, evident. Tocmai am fost vizitaţi de un câine care a lătrat până ne-a trezit pe toţi”, susţine un cetăţean care i-a scris primarului.

El adaugă că iubitoarea de animale încerca, în timp ce el scria mesajul către edil, să-l liniştească pe animal ţipând de la etajul al doilea.

“Doamna în cauză tot încercă de la etajul doi să-l facă să tacă.Nu cred ca vi se pare normal să ajungem din pricina unor câini care, pe lângă faptul că ne ameninţă viaţa, să nu ne lase să dormim nici noaptea ca să putem merge liniştiţi la serviciu”, mai notează el.

Omul îşi încheie rugăminte ca primarul să intervină urgent oferind încă o informaţie: “câinii tot merg şi vin, un adevărat tranzit”.

“Aşteptăm rezolvarea doar din partea dvs, domnule primar. Avem nevoie de odihnă pe timpul nopţii. Vă mulţumim anticipat!”, îşi încheie omul mesajul.

Cristiana Sabău

A absolvit Universitatea "Babeş-Bolyai" Cluj-Napoca, Facultatea de Litere, secţia română-franceză. În 1996 a debutat în mass-media. A colaborat de-a lungul timpului cu mai multe instituţii de presă printre care Ziua, România Liberă, Europa FM, Radio 21,Radio România, Mediafax, NewsIn, Realitatea TV. În 2011, anul în care a fondat publicaţia Timp Online, a primit distincţia "Jurnalistul bunei guvernări", decernat de Asociaţia pentru o Românie Curată pentru investigaţia care a dus la demisia unui ministru din Guvernul României.
Cristiana Sabău

Google Ads-sub articol

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

  • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
  • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
  • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
  • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
  • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.