Acțiuni ale Poliției Rutiere: 450 de sancțiuni, amenzi de 120.000 lei, 14 permise suspendate

Holistic

În perioada 7-9 septembrie, polițiștii bistrițeni au acționat pe raza întregului județ pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, vizând creșterea gradului de siguranță în rândul cetățenilor, precum și prevenirea accidentelor rutiere și sancționarea celor care nu respectă regulile de circulație, punând în pericol siguranța celorlalți participanți la trafic, informează Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Ca urmare a acțiunilor desfășurate, în week-end au fost aplicate peste 450 de sancţiuni contravenționale, majoritatea ca urmare a încălcării normelor O.U.G. 195/2002 – privind circulaţia pe drumurile publice. Valoarea totală a sancțiunilor este de peste 120.000 lei.

Totodată, față de 14 conducători auto a fost luată măsura complementară a suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice și au fost retrase 5 certificate de înmatriculare pentru diverse abateri.

Eugen Gheorghe

A absolvit Facultatea de Litere, Secția Română-Engleză, a Universității București. A debutat în presă în 1996 la publicația Steaua Sport Magazin. A lucrat, de-a lungul timpului, la ziarul ProSport, postul de radio Europa FM, agenția de presă Mediafax, dar și la clubul de fotbal Gloria Bistrița, unde a fost purtător de cuvânt. Din 2011 scrie la Timp Online.
Eugen Gheorghe

Google Ads-sub articol

Comentarii

  1. Gânditorul de la Hamangia

    Oare v-aţi convins că rezultatul activităţii desfăşurate, acela de a îndeplini planul de încasări la buget, este singura modalitate de educaţie pentru prevenirea cauzelor producerii accidentelor, care n-au scăzut ca număr şi gravitate, deoarece nu se observă acest lucru? Dimpotrivă, nu poţi deschide ziarele electronice locale, ca zilnic să nu fii informat de cel puţin un accident. Nu am citit însă în ultima vreme despre vreo acţiune educativă desfăşurată de către organele IPJ cu privire la această metodă, după mine benefică, de prevenire a evenimentelor nedorite de către fiecare dintre locuitorii acestui judeţ.

    (0)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

  • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
  • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
  • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
  • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
  • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.