Pentru al 4-lea an consecutiv, Leoni Bistrița organizează Programul de Vară pentru Elevi și Studenți

Holistic

În perioada 17 mai – 8 iunie, compania Leoni Wiring Systems Bistriţa a organizat înscrierile la Programul de Vară pentru Elevi și Studenți. Ținând cont de interesul crescut al tinerilor de a munci pe perioada verii, Compania a crescut la câteva sute numărul de locuri dedicat acestui program. Programul este dedicat copiilor și rudelor de gradele II și III ale angajaților Leoni.

Prin Programul de Vară pentru Elevi și Studenți, compania își propune să contribuie la educarea și responsabilizarea noilor generații de profesioniști prin sesiuni de pregătire specifice industriei de componente auto, alături de specialiștii Leoni din zonele de producție: debitare, asamblare și pre-asamblare, testare și împachetare.

”Compania vine astfel în întâmpinarea tinerilor care doresc să învețe, să se dezvolte din punct de vedere personal și profesional și să acumuleze experiență în muncă. Totodată, programul este un instrument de motivare a angajaților, prin care li se oferă posibilitatea de a-și recomanda copiii sau rudele pentru un loc de muncă în cadrul companiei Leoni”, se arată într-un comunicat al companiei.

În urma comunicărilor interne, aproximativ 450 de elevi și studenți s-au înscris pentru a face parte din program. Înainte de a fi angajați, tinerii au trecut prin procesul normal de recrutare și selecție, inclusiv examenul medical obligatoriu. În final, au fost selecționați aproximativ 300 de elevi și studenți. Pe toată perioada programului, aceștia vor fi repartizați în secțiile de producție unde muncesc părinții sau rudele acestora.

Ca angajați cu drepturi depline ai companiei Leoni Wiring Systems Bistrița, pachetul financiar al elevilor si studenților va cuprinde salariu de bază, tichete de masă și transport gratuit.

La finalul programului de pregătire, tinerii vor primi adeverințe de vechime ce vor fi luate in considerare la calcularea vechimii în câmpul muncii.

Programul de Vară pentru Elevi și Studenți se va desfășura timp de 2 luni, pe perioada vacanței de vară.

Google Ads-sub articol

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

  • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
  • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
  • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
  • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
  • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.