4.500 de copii din Raionul Glodeni au primit cadouri din ”Camionul de Crăciun” (FOTO)

Holistic

4.500 de copii din Raionul Glodeni, Republica Moldova, înfrățit cu județul Bistrița-Năsăud, au primit cadouri din ”Camionul de Crăciun” al Asociației Tășulasa Social. Trei camioane cu pachete au ajuns în Basarabia, fiind împărțite 3.000 de cadouri venite din Germania cu sprijinul Die Johanniter Unfall Hilfe și peste 1.400 adunate din donațiile bistrițenilor care le-au cumpărat din Selgros.

”Cu mare bucurie vă anunțăm că misiunea noastră în Basarabia a fost dusă la bun sfârșit. 4.500 de cadouri au fost oferite copiilor din Raionul Glodeni, mulțumim tuturor celor care au făcut posibilă călătoria noastră în Basarabia” – Tășuleasa Social.

”Anul trecut am venit cu un camion de cadouri (1.200), anul acesta ne-am propus să aducem două și din fericire am venit cu trei, adică peste 4.500 de cadouri pe care le-am împărțit împreună cu alți colegi voluntari de la Tășuleasa Social, Emil Radu Moldovan, președintele Consiliului Județean Bustrița-Năsăud, primari ai comunelor înfrățite cu localități din raion și oamenii buni din Glodeni. Nu vă puteți imagina cât de mult s-au bucurat copiii din Glodeni, indiferent de vârstă, care ne-au demonstrat că verbul “a dărui” este încărcat de zâmbet și aduce oamenii mai aproape fără a ține cont de granițe”, spune prefectul Ovidiu Frenț.

”Camionul de Crăciun în Basarabia” a ajuns la destinație. Poate cel mai frumos și emoționat proiect al începutului de an, inițiat de Tășuleasa Social împreună cu Die Johanniter și susținut de întreaga comunitate bistrițeană. Mă număr printre cei mai norocoși voluntari ai Tășuleasa Social care au avut ocazia să ajungă la distribuirea cadourilor în Glodeni și vreau să îi mulțumesc lui Alin Ușeriu și frumoasei lor echipe pentru acest lucru. În total, 4.500 de copilași din Raionul Glodeni au primit un cadou din partea prietenilor lor din Bistrița și din Germania. Felicitări fiecăruia dintre dumneavoastră, cei care ați susținut în mod direct această campanie, Asociației Tășuleasa Social și Die Johanniter Unfall Hilfe!”, a menționat președintele CJ Radu Moldovan.

(Foto: Instituția Prefectului BN)

Camionul de Crăciun din Basarabia s-a încheiat cu succes!Echipa Tășuleasa Social s-a întors sănătoasă ieri seară, după…

Publiée par Tasuleasa Social sur Jeudi 24 janvier 2019

Google Ads-sub articol

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

  • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
  • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
  • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
  • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
  • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.