24 de ore, 163 kg de pește capturat. Cine au fost cei mai rezistenți pescari la Viile Tecii (FOTO)

Merigo

Pe lacul de la Viile Tecii a avut loc Cupa Rezistenţei la Staţionar, desfășurată pe parcursul a 24 de ore. De sâmbătă ora 19.00 și până duminică ora 19.00, cei 18 pescari înscriși în concurs au prins în total 163,46 kg de pește. Concurenții nu au avut voie voie să părăsească standul nici în timpul nopţii decât cu acordul arbitrului sau organizatorului.

Câștigătorul competiției a fost Sorin H. Farcaș, cu 28,69 kg, urmat de Grigore Pârja cu 19,58 kg și Dorel Girigan cu 15,37 kg.

Marea captură i-a aparținut tot lui Sorin H. Farcaș: 3,52 kg.

”Pentru întâia oara în Romania Cupa Rezistenței la pescuitul staționar. La inițiativa bunului meu prieten Marius Cotoi, un bun organizator de concursuri și un om cu o experiență vastă în organizări competiționale, ne-am adunat 18 pescari pe amenajarea Viile Tecii. Marius a pus la punct un concurs de forță, unde pescarii si-au testat fizicul și psihicul. În ciuda faptului ca au fost concurenți foarte puternici am reușit să mă clasez pe podium pe locul 1. Iar marea captura am reușit să o cuceresc tot eu. Dedic locul 1 bunului meu prieten Marius Cotoi. Iar marea captură unei persoane care m-au ajutat să pot participa la acest concurs… Cel mai frumos concurs din viața mea!”, a spus mare învingător.

Locurile 4-9 au fost ocupate în ordine de Marius Cotoi – 13,61 kg, Eduard Rus – 11,5 kg, Iulian Hossu – 11,41 kg, Ionuț Zah – 10,92 kg, Bogdan Blânzeanu – 8,86 kg, Ion Forrai – 7,81 kg.

S-au acordat următoarele premii: Loc 1 cupă +medalie +o maşină de jucărie+premii sponsori, Loc 2 cupă+medalie+premii sponsori, Loc 3 cupă+medalie+premii sponsori şi Captură cupă +medalie+premii sponsori

Organizatori au fost Marius Cotoi și CTABB.

Cristiana Sabău

Cristiana Sabău

A absolvit Universitatea "Babeş-Bolyai" Cluj-Napoca, Facultatea de Litere, secţia română-franceză. În 1996 a debutat în mass-media. A colaborat de-a lungul timpului cu mai multe instituţii de presă printre care Ziua, România Liberă, Europa FM, Radio 21,Radio România, Mediafax, NewsIn, Realitatea TV. În 2011, anul în care a fondat publicaţia Timp Online, a primit distincţia "Jurnalistul bunei guvernări", decernat de Asociaţia pentru o Românie Curată pentru investigaţia care a dus la demisia unui ministru din Guvernul României.
Cristiana Sabău

Google Ads

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

  • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
  • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
  • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
  • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
  • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.