13 absolvenți ai școlilor de poliție, dintre care 7 fete, în echipa IPJ Bistrița-Năsăud

Holistic

13 absolvenți ai școlilor de agenți de poliție din Cluj-Napoca și Câmpina sunt de astăzi parte din echipa Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

”5 noiembrie a fost prima zi din cariera de polițist pentru 13 agenți de poliție care au absolvit școlile de profil și care au fost repartizați Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud. Astfel, 7 dintre aceștia au absolvit cursurile Școlii de Poliție ”Septimiu Mureșan” din Cluj-Napoca, restul fiind absolvenți ai școlii din Câmpina. Dintre aceștia, 9 sunt din județul nostru, iar 4 sunt din județele Sălaj, Maramureș și Cluj. De asemenea, din numărul total de polițiști repartizați județului nostru, 6 sunt băieți, restul fete”, informează IPJ BN.

Aceștia au fost repartizați la structurile de ordine publică, din mediul rural, respectiv unul la acțiuni speciale, iar în următoarele 6 luni își vor desfășura activitatea sub coordonarea unui polițist cu experiență, după care vor susține examenul de definitivare în profesie.

”Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud îi asigură de tot sprijinul de care au nevoie pentru a-și îndeplini în mod corespunzător atribuțiile ce le revin și le urează mult succes în carieră!”, se arată într-un comunicat.

Foto: IPJ Bistrița-Năsăud

Google Ads

Comentarii

 1. Mihai

  Tot respectul pentru munca lor dar părerea mea e ca sunt foarte favorizați in cariera lor in detrimentul altor meserii-pensionarea rapida,salariul avantajos,asigurarea de sănătate,sporuri speciale si mai nou plata ratelor de către stat.

  (0)
  • Bisnita mai tare ca politia

   Astia nu sunt in stare sa combata bisnita cu valuta si camataria de prin decebal dar ei se pensioneaza la 45 de ani. Nu sunt in stare sa le interzica sa mai faca bisnita cu valuta… fix tranta. Stati in hainele politiei degeaba.

   (0)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

 • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
 • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
 • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
 • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
 • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.