Show Voltaj ”Din toată inima” și feerie pe cerul Bistriței, de Centenar

Holistic

(VIDEO) Manifestările organizate la Bistrița cu ocazia Zilei Naționale a României și Centenarului Marii Uniri s-au încheiat cu un concert pe pietonal și focuri de artificii.

În deschidere, au cântat Emanuel Cârstea și Ștefan & Friends Band.

Capul de afiș al concertului a fost trupa Voltaj, compusă din Călin Goia (voce), Gabi Constantin (chitară), Adrian Cristescu (clape), Valeriu Ionescu (bas), Oliver Sterian (tobe).

În centrul Bistriței a răsunat cea mai nouă piesă a formației, ”100 de ani”, lansată cu o zi înainte la Alba Iulia, o melodie ale cărei versuri au fost trimise special de fanii trupei pentru aniversarea a 100 de ani de la Marea Unire. ”De 100 de ani rostim/România te iubim/Noi bogații fără bani/Patrioți numiți golani”, este refrenul acesteia.

Voltaj are o istorie veche, care porneşte în 1982. În noua eră, începută în 1998 odată cu venirea lui Călin Goia ca solist, Voltaj a electrizat publicul cu melodii precum ”Albinuţa”, ”Ora de germană”, ”20 de ani”, ”Pata pe tine”, ”De mâine”, ”În altă viaţă”, ”Povestea oricui”, ”Şi ce”, ”Mi-e greu fără tine”, ”Lumea e a mea”, ”Pic, pic”, ”De la capăt”, ”Din toată inima”.

Cei prezenți în centrul istoric al Bistriței au putut urmări la final un spectaculos foc de artificii, cu Biserica Evanghelică în centrul show-ului de lumină și culoare.

”Evenimentele dedicate Centenarului s-au încheiat la Bistrița cu un grandios foc de artificii. Noi, toți românii, am trăit astăzi un eveniment de suflet care sper să ne rămână în minte și în suflet încă mult timp de acum înainte. La mulți ani, Bistrița-Năsăud! La mulți ani, dragi români!”, a postat pe Facebook președintele CJ Radu Moldovan, prezent la concert.

Eugen Gheorghe

A absolvit Facultatea de Litere, Secția Română-Engleză, a Universității București. A debutat în presă în 1996 la publicația Steaua Sport Magazin. A lucrat, de-a lungul timpului, la ziarul ProSport, postul de radio Europa FM, agenția de presă Mediafax, dar și la clubul de fotbal Gloria Bistrița, unde a fost purtător de cuvânt. Din 2011 scrie la Timp Online.
Eugen Gheorghe

Google Ads-sub articol

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

  • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
  • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
  • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
  • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
  • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.