Doi de 10 la concursul de titularizare în BN. Cine a luat notă maximă. Vezi rezultatele în județ

Primele rezultate ale examenului scris de titularizare au fost afișate, dascălii nemulţumiţi de notele obţinute având posibilitatea să depună contestaţii. Rezultatele finale se anunță în data de 25 iulie. Repartizarea candidaţilor pentru angajare pe perioadă nedeterminată se realizează în şedinţă publică organizată de ISJ în 26 iulie.

Potrivit Inspectoratului Şcolar Judeţean, în Bistrița-Năsăud la concurs s-au înscris 534 de candidaţi. 67 au absentat, 71 au ieşit din săli fără să predea foile şi doi au fost eliminaţi din examen. În total, doar 394 de lucrări la proba scrisă au fost trimise la corectat.

Au luat 10 Teofil Claudiu Petrean și Cristina Florentina Pop din Bistrița, ambii Arte Vizuale (Educație Plastică/Educație Vizuală).

82 de candidați au obținut între 1,01 și 4,99, 129 între 5 și 6,99, iar 181 între 7 și 9,99.

ISJ Bistrița-Năsăud: ”La proba scrisă a concursului pentru ocuparea posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate din învățământul preuniversitar au fost admiși 534 candidați. Dintre aceștia, 67 au fost absenți, 71 s-au retras și 2 au fost eliminați. Au fost trimise spre evaluare 394 lucrări. Conform rezultatelor înainte de contestații, în județul Bistrița-Năsăud procentul de note peste 7 este de 46,44%, peste media națională de 45,73%. Procentul de note între 5 și 7 este de 32,74%. Doi candidați au obținut nota 10, la disciplina Arte vizuale. Eventualele contestații se pot depune la sediul Inspectoratului Școlar, în cursul zilei de azi, 18 iulie, până la ora 21.00 și mâine, 19 iulie, până la ora 15.00. Reamintim că la nivelul județului există 77 de posturi titularizabile și 740 pentru suplinire, din care 227 complete. Detalii suplimentare puteți afla din Dosarul de presă disponibil pe situl edu.ro https://edu.ro/rezultatele-%C3%AEnregistrate-la-proba-scris%C4%83-din-cadrul-concursului-pentru-ocuparea-posturilor”

Aici rezultatele la titularizare în Bistrița-Năsăud

Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidaţii trebuie să obţină minimum nota 7 (şapte) atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială la clasă în profilul postului. Pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), candidaţii trebuie să obţină minimum nota 5 (cinci) atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială în profilul postului.

Conform Ministerului Educaţiei, la nivel naţional, cele mai multe posturi vacante pentru angajare pe perioadă nedeterminată vizează următoarele discipline/specializări: educatori/profesori pentru învăţământ preşcolar în limba română , învăţători/profesori pentru învăţământ primar în limba română, muzică instrumentală și educaţie fizică şi sport. Dintre disicplinele cu cei mai mulți candidați înscriși sunt menţionate: Limba și literatura română/pedagogia preșcolară și metodica desfășurării activităților instructiv-educative în grădinița de copii, limba și literatură română/elemente de pedagogie școlară și elemente de didactică generală aplicate disciplinelor din învățământul primar, limba și literatura română, educație fizică și sport și limba și literatura engleză.

Aici mai multe date statistice privind titularizarea.

Google Ads

Comentarii

  1. Dana

    Bravo celor doi! Felicitari!!!!! Nu contează ce disciplină predai, dacă iei 10 ești tare! Păcat că nu sunt mai mulţi profesori de nota 10….

    (4)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

  • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
  • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
  • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
  • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
  • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.