Topul directorilor care şi-au promovat cu succes şcolile şi grădiniţele pe internet

Holistic
În epoca noastră, cine nu e pe internet nu există. Au înţeles acest lucru mai puţin de jumătate dintre directorii de şcoli şi grădiniţe din judeţ. Şi mai puţini, adică cinci, au investit pentru a-şi promova unităţile de învăţământ în lumea virtuală. Printre ei şi directorul Şcolii Bozieş, un sat din comuna Chiochiş. Cu toţii au fost premiaţi în cadrul concursului "Repere virtuale ale şcolilor", organizat de CCD.

Casa Corpului Didactic a făcut o monitorizare a paginilor web ale şcolilor, desfăşurând, în acelaşi timp, un concurs intitulat „Repere virtuale ale şcolilor”. Concursul a avut ca scop identificarea activităţilor de promovare a şcolilor.

CCD a monitorizat toate paginile web ale şcolilor din judeţ şi a aflat că doar 49 din 114 unităţi se prezintă şi pe internet, paginile web putând fi accesate. În funcţie de conţinutul acestora, de design, accesibilitate, activităţile mediatizate pe prima pagină, promovarea brandului şcolii, galerii foto şi video, promovarea ofertei educaţionale, a întocmit un top al celor mai frumoase cinci pagini web ale şcolilor şi grădiniţelor. Directorii şcolilor au primit câte o diplomă de merit de la CCD şi câte un stick de la ISJ.

1. Colegiul Naţional „Liviu Rebreanu” Bistriţa – director Constantin Rus

2. Şcoala Gimnazială nr. 1 Bistriţa – director Mia Şigovan

3. Şcoala Gimnazială „Grigore Silaşi” Beclean – director Vasile Rus

4. Şcoala Gimnazială Bozieş – structură a Şcolii Gimnaziale Chiochiş – director Marinel Stanca

5. Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 12 Bistriţa – director Emiliana Chira

web scoli 2 web scoli 4 web scoli 5 web scoli 6

Cristiana Sabău

A absolvit Universitatea "Babeş-Bolyai" Cluj-Napoca, Facultatea de Litere, secţia română-franceză. În 1996 a debutat în mass-media. A colaborat de-a lungul timpului cu mai multe instituţii de presă printre care Ziua, România Liberă, Europa FM, Radio 21,Radio România, Mediafax, NewsIn, Realitatea TV. În 2011, anul în care a fondat publicaţia Timp Online, a primit distincţia "Jurnalistul bunei guvernări", decernat de Asociaţia pentru o Românie Curată pentru investigaţia care a dus la demisia unui ministru din Guvernul României.
Cristiana Sabău

Comentarii

 1. Maria

  Felicitari,d-na Chira.Un director minunat!Felicitari intregului colectiv de cadre didactice de la Gradinita nr.12 Bistrita.
  Excelenta promovare a gradinitei. Mult success !!

  (0)
 2. elev

  Pe Grigore Pop de la Sieu-Odorhei ati uitat sa-l nominalizati !
  Putea primi premiul pentru „MENEGERUL DECENIULUI” in promovarea si
  dezvoltarea brendului scolii din Sieu-Odorhei.

  (0)
  • CAMI

   gore arata cataloagele celor doi fosti elevi care-ti sint colegi in politica in cl…cei de sport nu stiu multe sa nu cauti ce nu stii cataloagele lui sorin si JENOR SA VEDEM CE AI PROMOVAT

   (0)
 3. elev cls.opta

  ce povestiti de directorul pop grigore (gore) ALA-I DIRECTOR cind l-o certat domnul presedinte PNL BEUDEAN JENOR l-a deschiderea anului scolar in fata multimii de elevi si parinti si nu s-a putut apara pentruca dl.JENOR avea dreptate,ii trebuie nominalizare.

  (0)
 4. elev

  sa-i fie rusine la gore de la odorhei ca la tinut marc director si pe vremea pdl cind ere inspector general si nu l-a ajutat cu nimic pentru deputat…RUSINE …RUSINE..gorise….ai putut sa iei salariu de director…….d-zeu e sus…..vede gorise

  (0)
 5. vasile

  va rog nu-l mai pomeniti pe ecst individ de la scoala odorhei…el este un fenomen in scoala si a mai promovat inca un fenomen in politica…

  (0)
 6. misu

  da vasile un adevarat fenoment in politica a promovat la anul ori chiar acum cum este doamna cu diploma in poza poate apare cu catalogul fenomenului sa ne prezinte rezultatul muncii sale de director….

  (0)
 7. hordoan florica

  Meritati felicitari!si eu ma simt jumatate bistriteanca,m as bucura sa va cunosc si sa colaboram,telefonul meu e 0752812490

  (0)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

 • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
 • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
 • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
 • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
 • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.