Tânăr din Năsăud reținut pentru distrugerea unor mașini / 35 de permise reținute, amenzi de 184.000 lei

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Năsăud au dispus în 18 iunie reținerea pentru 24 ore a unui bărbat de 27 ani din Năsăud, cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de distrugere.

Acesta este bănuit că la data de 18 iunie a provocat distrugeri în valoare de 2.700 lei la două autoturisme, parcate pe raza orașului Năsăud.

Bărbatul urmează a fi prezentat instanței, cu propunere de arestare preventivă, informează IPJ BN.

Acțiuni pentru prevenirea și combaterea evaziunii fiscale

La data de 18 iunie, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice împreună cu polițiștii Serviciului de Ordine Publică au acționat pentru asigurarea unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică, prevenirea şi combaterea faptelor ilegale la unitățile de cazare, pe raza întregului județ.

Astfel, au fost efectuate controale de specialitate la unități comerciale de pe raza județului, având ca scop prevenirea şi combaterea evaziunii fiscale și altor ilegalități specifice.

În urma activităţilor desfăşurate, au fost constatate și aplicate 18 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 21.000 lei și a fost confiscat numerar în sumă de 100 lei.

35 permise de conducere reținute de polițiști și amenzi de peste 184.000 de lei la sfârșit de săptămână

În perioada 16-18 iunie, polițiștii bistrițeni au acționat pentru supravegherea și monitorizarea traficului rutier pe principalele drumuri din județ şi sancţionarea celor care nu respectă regulile de circulaţie, punând în pericol siguranţa circulaţiei pe drumurile publice.

În perioada menționată, la nivel județean au fost aplicate 673 de sancţiuni contravenționale, în valoare totală de 184.920 lei, majoritatea ca urmare a încălcării normelor O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice.

De asemenea, ca urmare a unor nereguli tehnice constatate, polițiștii au retras 14 certificate de înmatriculare. Totodată, față de 35 conducători auto a fost luată măsura complementară a suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru diverse abateri.

Eugen Gheorghe

Eugen Gheorghe

A absolvit Facultatea de Litere, Secția Română-Engleză, a Universității București. A debutat în presă în 1996 la publicația Steaua Sport Magazin. A lucrat, de-a lungul timpului, la ziarul ProSport, postul de radio Europa FM, agenția de presă Mediafax, dar și la clubul de fotbal Gloria Bistrița, unde a fost purtător de cuvânt. Din 2011 scrie la Timp Online.
Eugen Gheorghe

Google Ads

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

  • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
  • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
  • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
  • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
  • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.