Robert Sighiartău: Ce depinde de mine voi face. Suntem o echipă bună

Merigo

Deputatul Robert Sighiartău, ales secretar general al PNL la propunerea noului președinte al partidului, Ludovic Orban, le mulțumește pe pagina sa de Facebook ”tuturor membrilor PNL, prietenilor, colaboratorilor, pentru susținerea primită în toată această perioadă”.

El spune că și-a asumat ”o funcție importantă, o responsabilitate”.

”Vă asigur că ceea ce depinde de mine, voi face. Suntem o echipă bună și sunt convins că vom lua decizii în interesul țării. Putem să facem România frumoasă. Avem datoria de a furniza resursă umană calificată, pentru ca România să meargă înainte. Așa vom performa și ca țară și ca partid, care promovează valori, acționează în interesul public și urmărește mereu binele comun. Vă doresc la toți spor în tot ceea ce faceți și numai vești bune. Doamne ajută!”, a adăugat deputatul bistrițean, nr. 2 în conducerea PNL la nivel național.

Eugen Gheorghe

Eugen Gheorghe

A absolvit Facultatea de Litere, Secția Română-Engleză, a Universității București. A debutat în presă în 1996 la publicația Steaua Sport Magazin. A lucrat, de-a lungul timpului, la ziarul ProSport, postul de radio Europa FM, agenția de presă Mediafax, dar și la clubul de fotbal Gloria Bistrița, unde a fost purtător de cuvânt. Din 2011 scrie la Timp Online.
Eugen Gheorghe

Google Ads

Comentarii

 1. Ovidiu Florean

  Domnul preşedinte Orban a avut mână bună , alții n-au avut . Acum se face politică adevărată , în sfârşit . Se promovează oamenii valoroşi după criterii corecte : competență , corectitudine , incisivitate în lupta împotriva adversarilor politici . Felicitări preşedintelui Ludovic Orban , felicitări secretarului general Robert Sighiartău . Mult succes ! Doamne ajuta !

  (1)
 2. cancan

  Daca ai bani poti devenii politician la varful partidului imediat, banii conteaza iar restul e cancan… partidul este un fel de cooperativa politica, toti pt unul si unul pt toti

  (4)
 3. dany

  Bravo PNL, in sfarsit avem un presedinte care va face opozitie cu adevarat PSD-ului, care vorbeste raspicat si este bine ancorat in radacinile patriotice liberale.
  PNL-ul trebuie sa dea o gura de aer natiunii romane, printr-o guvernare dreapta si prin luarea de masuri care sa duca la cresterea nivelelui de trai a tuturor romanilor!

  Forta Dreptei !

  (-2)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

 • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
 • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
 • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
 • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
 • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.