O nouă premieră medicală la Spitalul Județean de Urgență Bistrița! (FOTO)

Transmixt

Este vorba de o operație de prostatectomie totală cu limfadenectomie realizată în echipă mixtă, cu specialiști de la Institutul Clinic Fundeni și Spitalul Județean de Urgență Bistrița pe un pacient de 60 de ani diagnosticat cu adenocarcinom de prostată.

Echipa operatorie a fost formată din: dr. Surcel Cristian – medic primar IC Fundeni; dr. Petcu Vlad – medic primar SJU Bistrița, dr. Milvald Cristian – medic rezident IC Fundeni, as. Cârcu Ramona. Echipa anestezie: dr. Bindean Paula – medic specialist SJU Bistrița, as. Bindea Simona.

”Este vorba despre o intervenție care poate fi realizată grație echipamentelor și tehnicii medicale de ultimă generație cu care a fost dotat Spitalul Judetean de Urgentă Bistrița în ultima perioadă! Felicit managementul administrativ și medical al SJU Bistrița pentru că aduc plus valoare actului medical și fac utile aceste investiții de milioane de euro! Împreună dezvoltăm județul Bistrița-Năsăud!”, a menționat pe Facebook președintele Consiliului Județean, Radu Moldovan.

Eugen Gheorghe

Eugen Gheorghe

A absolvit Facultatea de Litere, Secția Română-Engleză, a Universității București. A debutat în presă în 1996 la publicația Steaua Sport Magazin. A lucrat, de-a lungul timpului, la ziarul ProSport, postul de radio Europa FM, agenția de presă Mediafax, dar și la clubul de fotbal Gloria Bistrița, unde a fost purtător de cuvânt. Din 2011 scrie la Timp Online.
Eugen Gheorghe

Google Ads

Comentarii

  • BRENDEA

   ASA ESTE STIMA MAXIMA PENTRU RADU MOLDOVAN DAR SA NU UITAM CA SI ROMEO FLOREAN FACE PARTE DIN ECHIPA CARE A ADUS BUNASTARE IN JUDET.RESPECT SI PENTRU ROMEO.JOS PALARIA.

   (1)
  • contribuabil

   ……da EU?????
   ala dntr-o siingura semnatura si eu ca transpir pentru banii aia….chiar nu merit nimic?

   (0)
 1. Adolfina

  Este benefică dotarea spitalului,însă trebuie ca interventiile să se faca la timp nu programate pînă pacientul dă ortu ,si să fie in permanență medici specialisti care să intervină la timp,salutăm cei implicați in dotarea spitalului,si asteptăm succese cit mai multe.

  (3)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

 • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
 • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
 • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
 • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
 • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.