O nouă prelungire de contract la CSM Bistrița

Merigo

”Am ales să prelungesc contractul cu CSM Bistriţa deoarece am avut parte de doi ani minunaţi, plini de realizări, în care mi-am îmbunătăţit calitatea jocului. Vreau să le mulţumesc tuturor celor din staff, conducerii, dar mai ales minunaţilor suporteri pentru încredere şi suport!”, a declarat extrema dreaptă Andreea Bărbos pe pagina de Facebook a clubului bistrițean.

Andreea Bărbos, care a semnat prelungirea contractului cu doi ani, este de doi ani la Bistrița, timp în care a ajutat echipa să promoveze în Liga Națională și să se claseze pe locul 8 la prima participare în elită.

CSM Bistrița s-a despărțit de extrema stângă Andrada Maior Pașca, ea urmând să evolueze la Minaur Baia Mare, și a adus-o pe postul respectiv pe Alexandra Orșivschi de la Dunărea Brăila. Portarii Ana Maria Măzăreanu și Cristina Sântămărean au semnat prelungirea contractelor pe doi, respectiv un an. Tot pe doi ani și-a prelungit contractul pivotul Daniela Rațiu. Totodată, CSM Bistrița a semnat cu prima jucătoare străină: interul dreapta Almudena Rodriguez din Spania.

CSM Bistrița joacă în 19-20 mai Turneul Final 4 al Cupei României, urmând să întâlnească în semifinale echipa SCM Craiova. Dacă învinge, va participa în cupele europene, mai exact în Cupa EHF. Detalii aici.

Eugen Gheorghe

Eugen Gheorghe

A absolvit Facultatea de Litere, Secția Română-Engleză, a Universității București. A debutat în presă în 1996 la publicația Steaua Sport Magazin. A lucrat, de-a lungul timpului, la ziarul ProSport, postul de radio Europa FM, agenția de presă Mediafax, dar și la clubul de fotbal Gloria Bistrița, unde a fost purtător de cuvânt. Din 2011 scrie la Timp Online.
Eugen Gheorghe

Google Ads

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

  • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
  • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
  • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
  • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
  • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.