Social

Alte două produse alimentare obţinute în BN conform unor reţete consacrate, atestate

Ministerul Agiculturii și Dezvoltării Rurale a atestat, în urma verificării documentaţiilor depuse de Direcţia Agricolă Bistriţa-Năsăud, alte două produse fabricate în Bistrița-Năsăud conform unor rețete consacrate românești.

Este vorba de chefir 3,6% grăsime și unt superior 80% grăsime, fabricate la unitatea de producţie din Beclean aparținând SC Romfulda SRL.

În luna octombrie, au fost atestate alte patru produse fabricate de Romfulda: cașcaval Dalia din lapte pasteurizat, Cașcaval Rucăr din lapte pasteurizat, lapte bătut 2% grăsime și sana 3,6% grăsime.

În luna martie, în urma solicitărilor Direcţiei pentru Agricultură, Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale a atestat patru produse alimentare obţinute conform unor reţete consacrate româneşti şi le-a înscris în Registrul naţional al reţetelor consacrate. Cele patru produse, fabricate la unitatea de producţie din Monor aparţinând SC Carmo-Lact SRL, sunt: sana 3,6% grăsime, chefir 3,3% grăsime, lapte bătut 2% grăsime şi caşcaval Dalia din lapte pasteurizat.

Din aprilie 2015, Bistriţa-Năsăud beneficiază de primele două atestate pentru produse tradiţionale: ”Povilă de Bîrgău” şi ”Pită cu crumpiri”, aparţinând operatorului economic AFI Pro Familia.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS