Încep înscrierile în concursul ”Bistrița Verde”

Merigo

ACTUALIZARE Primăria Bistriţa organizează şi anul acesta concursul care are ca obiectiv curăţenia şi înfrumuseţarea spaţiilor verzi care ne înconjoară. Bistriţenii care iubesc natura şi îşi dedică o parte din timpul liber îngrijirii florilor din grădina casei, pe spaţiul verde de lângă bloc sau chiar în balconul apartamentului sunt invitaţi să se înscrie în această întrecere începând de miercuri 31 mai.

Înscrierile se fac până în 31 august, iar votul online va fi deschis între 1 şi 15 septembrie.

Cele trei secţiuni ale concursului sunt: „Cea mai frumoasă grădină cu flori aferentă casei de locuit”; „Cel mai frumos balcon cu flori”; „Cea mai frumoasă grădină cu flori aferentă blocurilor de locuinţe”.

Pentru fiecare secţiune sunt alocate trei premii, care constau în sume de bani a căror valoare totală este de 2.700 de lei şi este suportată din bugetul local al municipiului Bistriţa. Astfel: Premiul I = 500 lei; Premiul II = 250 lei; Premiul III = 150 lei.

Votul cetăţenilor reprezintă 25% din valoarea punctajului final, iar nota comisiei de evaluare reprezintă 75% din punctajul final.

Premierea câştigătorilor concursul „Bistrița Verde” se va face în cadrul evenimentului „Toamna Fanfarelor”.

Cererile de înscriere vor fi disponibile începând cu data de 31 mai, la Centrul de relaţii cu publicul al Primăriei municipiului Bistriţa, situat pe strada Gheorghe Şincai nr. 2, dar şi în format electronic pe www.primariabistrita.ro, secţiunea Concurs Bistrița Verde.

Eugen Gheorghe

Eugen Gheorghe

A absolvit Facultatea de Litere, Secția Română-Engleză, a Universității București. A debutat în presă în 1996 la publicația Steaua Sport Magazin. A lucrat, de-a lungul timpului, la ziarul ProSport, postul de radio Europa FM, agenția de presă Mediafax, dar și la clubul de fotbal Gloria Bistrița, unde a fost purtător de cuvânt. Din 2011 scrie la Timp Online.
Eugen Gheorghe

Google Ads

Comentarii

 1. ten

  Bun, Bistrita verde…dar daca vrei sa plantezi langa bloc arbusti sau arbori ornamentali , vine politia locala si te amendeaza….pai si atunci ce vor ? Sa plantam doar trandafiri rosii si sa fie tot cate 3?

  (5)
 2. Balan Marius- ingrijitor al STATULUI.

  Eu voi vota ca primarul sa nu mai faca parte din comisia lui peste prajit de taieri- toaletari arbori. In rest tot concursul nu are nici o valoare, atata timp cat EDILUL SAF prin proiectele sale vrea sa desfinteze sute si sute de mp de spatii verzi. A se vedea numai cazurile din PIATA CENTRALA si parcul MIHAI EMINESCU.

  (6)
 3. gradinarul

  Inzadar te inscrii la concurs in care te analizeaza o comisie care in mare parte habar n au , cei din comisie ar trebui sa arate cu balcoanele sau gradinile lor zpoi sa dea note. Dar oricum nu punctajul conteaza ci ce spune primarul.

  (4)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

 • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
 • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
 • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
 • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
 • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.