The Gentleman’s Barber – un loc creat numai pentru bărbați!

Holistic

”Un loc creat numai pentru bărbați? Da, dar nu vorbim despre discriminare, ci despre frizeria de altădată. The Gentleman’s Barber s-a născut din pasiunea proprietarului pentru această artă a barbering-ului.

E important să știi ce este la modă acum, dar mai important e să alegi ceea ce ți se potrivește. De la stilurile clasice la cele moderne, executăm tunsorile de top pentru bărbați: tunsoarea FADE (un look modern care continuă să crească în popularitate), tunsoarea UNDERCUT, tunsoarea FRENCH CROP (tunsoarea clasică CAESAR).

Ca un gentleman adevărat, trebuie să ai în vedere și aranjatul bărbii. Dacă te gândești să îți aranjezi barba, acum este momentul să experimentezi un cut profesionist. Barba este la modă din cele mai vechi timpuri, dar necesită multă atenție, mai ales că un look îngrijit accentuează masculinitatea.

Atmosferă plăcută, servicii și produse de calitate, unde ordinea și igiena sunt pe primul plan. Pentru prima dată într-un salon de barber din Bistrița, oferim clienților fideli cafea, whisky, bere sau suc, toate acestea fiind din partea casei.

Vă așteptăm să ne călcați pragul. Ne găsiți pe strada Dornei, Pasajul VI, lângă Business Cafe. Pentru programări ne puteți suna la numărul 0756 702 554.

În toată luna februarie oferim un preț promoțional de doar 20 de lei pentru un tuns și aranjat.

Mai multe informații și pentru a urmări noutățile accesați pagina noastră de facebook: https://www.facebook.com/frizerieautentica

(P)

Google Ads-sub articol