Dezbatere publică la CJ pe Strategia Judeţeană de Dezvoltare a Serviciilor Sociale

Merigo

Consiliul Județean anunță că Strategia Judeţeană de Dezvoltare a Serviciilor Sociale 2016-2020 Bistriţa-Năsăud a fost în consultare publică până la data de 19 aprilie.

Dezbaterea publică asupra proiectului Strategiei Judeţene de Dezvoltare a Serviciilor Sociale 2016-2020 va avea loc în data de vineri 21.04.2017, ora 12.00, în sala de şedinţe a Palatului Administrativ.

La elaborarea strategiei judeţene s-au avut în vedere obiectivele stabilite la nivel naţional, prin strategiile elaborate în domeniul social, pentru diferite grupuri ţintă. Astfel, strategia s-a raportat la următoarele documente de bază elaborate la nivel național: Strategia Națională pentru protecția și promovarea drepturilor copilului 2014-2020; Strategia Națională pentru protecția persoanelor cu handicap, „O societate fără bariere pentru persanele cu dizabilități”; Strategia Națională pentru promovarea îmbătrânirii active și protecția persoanelor vârstnice 2015-2020.

Strategia conține și un Plan de acțiuni, care cuprinde o serie de obiectivepentru fiecare categorie de beneficiar în parte însoțite de acțiunile propriuzise
concepute în vederea atingerii acestor obiective. Misiunea strategiei este de a aduce un plus de confort și bunăstare în rândul persoanelor aflate în nevoie și care, odată cu depășirea situației de dificultate, să poată fi reintegrate cu succes în societate.

AICI Strategia Județeană de Dezvoltare a Serviciilor Sociale 2016-2020.

Eugen Gheorghe

Eugen Gheorghe

A absolvit Facultatea de Litere, Secția Română-Engleză, a Universității București. A debutat în presă în 1996 la publicația Steaua Sport Magazin. A lucrat, de-a lungul timpului, la ziarul ProSport, postul de radio Europa FM, agenția de presă Mediafax, dar și la clubul de fotbal Gloria Bistrița, unde a fost purtător de cuvânt. Din 2011 scrie la Timp Online.
Eugen Gheorghe

Google Ads

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

  • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
  • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
  • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
  • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
  • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.